Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Vannak itt ilyen (formás,...

Vannak itt ilyen (formás, nagy combú) csajok? (Link alább)

Figyelt kérdés

[link]

Hasonlók? Budapest 23/F, sportos.

Nagyon izgató mikor valaki ilyen picit duci típusú, szélesvállú, alacsony, nem durván, de izmos combú, vastagabb felkar (nem izmosan, hanem ducisan, de csak mint a képen látható) fuh...imádom.

2020. szept. 13. 13:23
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Gyooooooon

[link]

2020. szept. 28. 21:42
 22/25 anonim válasza:
Nekem is bejönnek a segges-combos nők, ha hozzá karcsú, szexi a hasuk. A nagy tőgyeket nem szeretem, de a húsosan izmos, kerek fenék, comb és a széles hát nagyon izgató tud lenni egy csajon. Volt nekem is hasonló, odavoltam érte. 36F
2020. okt. 19. 18:43
 23/25 anonim válasza:
En no vagyok, de szerintem szepek nagyon az ilyen testalkatu nok
2020. dec. 1. 23:30
 24/25 anonim válasza:

"Majd ha igazi novel szexeltek akin izom is van nem csak undorito zsir es nem csak csontvaz, akkor rajottok mi a jo."

Nagyon szubjektív gorombaság, valszeg nem vagy jós, nem látsz az emberek fejébe.

Ennyi erővel mondhatnám azt, hogy "grafikus kezelőfelületet hülyék használnak", csak mert jobban szeretek parancsokat beírni

2020. dec. 1. 23:40
 25/25 anonim válasza:
nem arról van szó hogy ki mit szeret pubi, hanem hogy objektíven mi a jobb. Az ízlés megint más kérdés. De akkor azokra akik gorombán leszóltak miért nem ugatsz öcskös? :)
2020. dec. 29. 21:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!