Vannak itt ilyen (formás, nagy combú) csajok? (Link alább)
Hasonlók? Budapest 23/F, sportos.
Nagyon izgató mikor valaki ilyen picit duci típusú, szélesvállú, alacsony, nem durván, de izmos combú, vastagabb felkar (nem izmosan, hanem ducisan, de csak mint a képen látható) fuh...imádom.
Hát én nem tudom haver. Valami hajlamod biztos van férfi jellemzőkre. 12 éve kondizok, de az fix hogy naturálban nem lehet ilyen testalkatot összehozni, főleg nem nőknek.
Normális átlag embernek hidd el, ez minden csak nem szép és nem formás. Rettenetesen aránytalan.
12es... nincs hajlamom. Nem gond hogy aranytalan egy nőnél, mert a lenyeg a segguk, combjuk. Nekem a mell nem fontos, legyen, de eleg ha annyi amire ra lehet markolni, nem kell hogy akkora legyen mint a fejem. Valoszinuleg ha 12 eve kondizol idosebb vagy nalam ergo boomeresebb elveket vallasz es nalad még a nagy mell a meno ezert le kell szolni, de nalam nem es ez van.
De mint irtam nem kotelezo pontosan igy kinezni, ennel picit kissebb szint is eleg, mert mar az is jo, de a hasonlók jok.
Es ez meg lofutty naturalban. Aki koxol tesa az nem igy nez ki, bar en csak 6 eve kondizom, es csak 5 milliard insta profilt neztem vegig meg nyilvan a kornyezetem.
Tessek itt egy koxos:
Termeszetellenes. Es felsotestben is. Akit en linkeltem 0 jele a koxnak. Egyszeruen ilyen testalkat. Tudom mert volt ilyen nom. Csak mint legtöbb ilyen testalkatu o is lusta volt es nem eleg igenyes es kesobb miutan szakitottunk el is hizott, de amig egyutt voltunk meg ravettem edzesre jo csaj volt. Strandon is megneztek, odaszoltak h jo segge van stb. Næz az igazi.
13. Nem kérdezte a véleményeteket, azt kérdezte van-e itt ilyen csaj?
Nekem pl nagy combom van, izmos, de kövéreznek mindig, úgyhogy én is úgy hívom már. A barátom szereti és én is, ennyi a lényeg.
15-ös, ennyi! Már leirni sem volt kedvem :D
Na ugye, hogy itthon nem nagyon kulonboztetik meg szoban :/ pedig akkor szerencses a baratod 😊😋
Köszi hogy írtál értelmesen! Hihetetlen mi van itt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!