Valaki beszélgetni ismerkedne egy fiatal roma fiúval ?
20 éves vagyok és teljes mértékben roma vagyok de nem élek putriban és nem rendelkezem hasonló mentalitással és identitással mint a többi roma honfitársaim
Egyépként még tanulók és biszexuális vagyok.
Képzeld el de van a családban lány is és bármelyike is hihetetlen számodra nem szokás a mi családunkban testvérel,rokkonal vagy unakotestvérrel szexuális kapcsolatot létesíteni
Habár mindenki saját magából indul ki alapon sajnálom a családtagjaidat :)
Köszönöm szépen a szép és csodás megjegyzéseket ez csak titeket minősíti nem engem ;) az hogy cigánynak születtem nem én kértem és nem én tehetek róla én ezt kaptam ez élettől az meg hogy vonzanak a férfiak is arról sem én tehetek egyszerűen ez van és ezt kell szeretni
Kíváncsi lennék ti mint magyar emberek hogyan bírnátok a nap mint nap ért atrocitásokat :) azért minden jót nektek és talán kicsit több életét :)
Igen már kezdi is, tolvaj ingyenélő cigó és ha valaki szóvá teszi az rasszista. Kb ennyi a tudás a 4 osztályból.
De ha ezen múlik akkor szívesen felvállalom hogy rasszista vagyok de a tények hogy a cigányok min. a 95% ezt csinálja azon nem változtat, hiába bújnak a rasszista megkülönböztetés lepelje alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!