Szűz nők a neten is ismerkednek?
Ha igen, akkor komolyan is gondolják, vagy csak csetelnek egy darabig, majd pedig ghosting (ha esetleg túl közel kerülne a pasi)?
Kinek milyen tapasztalata van? Kort és nemet is írhattok.
30F
22 éves szűz lány vagyok,még sose szexeltem!!
Pont azért vagyok még szűz mert olyan fiúval szeretném aki szeret és olyat még eddig nem nagyon talátam.
Nem tervezem azt hogy sok fiúval lesz dolgom nekem bőven elég egy egész életemre akivel leélhetem az életemet.
Hatosnak igaza van,akár tetszik ez a tízesnek akár nem.
A fiúk csak d..ni akarnak semmi mást nem akarnak egy nőtől csak sz.xet.Aról nem is beszélve hogy ha egy férfi esetleg tényleg szerelmes lenne egy nőbe ,azt egyből lebeszélik a haverok meg mindenki ,hogy ne már haver enek nincs semmi értelme inkább teged is csak a szex érdekeljen.
Nem tudom hogy a fiúk miért vanak ezen felháborodva ha leírja nekik az ember hogy ők csak a szexre mennék ,mikor tényleg csak a szex érdekli őket semmi más és ezt a nők is és a férfiak is tudják egyaránt.
Viszont egy férfi tényleg tisztán szerelmes azt nem csak a szex fogja érdekelni,de az nagyon ritka ,és tuti hogy nem a gyakori kérdéseken lesz,mert ez egy anonim oldal és senki nem tudja a másikrol hogy ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!