Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Szűz nők a neten is ismerkednek?

Szűz nők a neten is ismerkednek?

Figyelt kérdés

Ha igen, akkor komolyan is gondolják, vagy csak csetelnek egy darabig, majd pedig ghosting (ha esetleg túl közel kerülne a pasi)?

Kinek milyen tapasztalata van? Kort és nemet is írhattok.

30F

2020. szept. 8. 17:21
1 2
 1/14 anonim válasza:

Én szűz voltam amikor társkeresőztem. Azóta is van egy komoly, több éves kapcsolatom.

Ugyanakkor a szűz réteg általában fiatalabb korosztály (15-25), nem biztos, hogy egy harminc évessel kezdenének ki.

Nekem pedig nagyon úgy hangzik a kérdés, mintha csak egy undorító férfi lennél, aki a barátainak henceg, hány nőt húzott fel a farkára, akik szűzességüket adták neki.

2020. szept. 8. 17:32
 2/14 A kérdező kommentje:

"undorító férfi lennél, aki a barátainak henceg, hány nőt húzott fel"

Erről szó sincs, ez másra nem tartozik. Nem is értem ezt a hangnemet. N

2020. szept. 8. 17:41
 3/14 A kérdező kommentje:
Nagyon kib@sztak veled a férfiak, hogy minden hímet ennyire utálsz?
2020. szept. 8. 17:42
 4/14 anonim válasza:

Az elsőnek igaza van,egy szűz nő szerelemből szeretné elveszteni a szűzeségét ,és nem egy olyan férfival akinek csak az a perverziója hogy elvegye egy szűz lány szűzeségét és utána megszabaduljon tőle.

22L (szűz)

2020. szept. 8. 17:46
 5/14 A kérdező kommentje:

Ez világos. De ki beszélt itt ilyenről (rajtatok kívül)??

Szövegértés hol marad? Na és az értő olvasás? :S

2020. szept. 8. 17:49
 6/14 anonim válasza:

Nem, nem basztak ki velem a férfiak és nem vagyok férfigyűlölő.

De tisztában vagyok azzal, hogy míg a nők általában szerelmi alapon szexelnek, addig a férfiakat inkább csak a szexuális vágy fűti. Akad kivétel, persze... de megannyi férfi van, akinek szűz fétise van és mindig újabb prédára hajt.

A hangnememet pedig nem lekezelőnek szántam, egyszerűen szembesítelek azzal, hogy milyen jellegűnek tűnik a kérdésed.

2020. szept. 8. 17:50
 7/14 anonim válasza:

"Szövegértés hol marad? Na és az értő olvasás? :S"

Ha nem tudod összefüggésbe hozni a válaszunkat azzal, amit írtál logikailag nem vagy toppon.

Ez talán nem is tud lényeleges egy kapcsolatban, ugyanakkor egy ilyen kijelentés, és lekezelés után elárulom, hogy a személyiségeddel van akkora gond, hogy nem rajonganak körbe lányok.

2020. szept. 8. 17:52
 8/14 anonim válasza:

Igen sokan keresnek most szüzeket ?

Nem jobb egy kicsit keveset használt meg kímélt állapotban de nyitott az életre barátnő ?

2020. szept. 8. 18:39
 9/14 A kérdező kommentje:

"Ha nem tudod összefüggésbe hozni a válaszunkat azzal, amit írtál logikailag nem vagy toppon"

Nekem jó a logikám, a rosszindulatú fantáziáitok a hiányzó lépcső.

2020. szept. 8. 18:39
 10/14 anonim válasza:

"De tisztában vagyok azzal, hogy míg a nők általában szerelmi alapon szexelnek, addig a férfiakat inkább csak a szexuális vágy fűti."

A hét baromsága címet meg is nyerted.

Javaslom ne magadból indulj ki, és akkor legközelebb nem írsz ilyen blődséget.

Lehet hogy 30 éve így volt, de ma már ez nettó hülyeség. A nők is kefélnek össze vissza mindenkivel, pont ugyan úgy mint a férfiak (érzelem mentesen).

2020. szept. 8. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!