Szűz nők a neten is ismerkednek?
Ha igen, akkor komolyan is gondolják, vagy csak csetelnek egy darabig, majd pedig ghosting (ha esetleg túl közel kerülne a pasi)?
Kinek milyen tapasztalata van? Kort és nemet is írhattok.
30F
Én szűz voltam amikor társkeresőztem. Azóta is van egy komoly, több éves kapcsolatom.
Ugyanakkor a szűz réteg általában fiatalabb korosztály (15-25), nem biztos, hogy egy harminc évessel kezdenének ki.
Nekem pedig nagyon úgy hangzik a kérdés, mintha csak egy undorító férfi lennél, aki a barátainak henceg, hány nőt húzott fel a farkára, akik szűzességüket adták neki.
"undorító férfi lennél, aki a barátainak henceg, hány nőt húzott fel"
Erről szó sincs, ez másra nem tartozik. Nem is értem ezt a hangnemet. N
Az elsőnek igaza van,egy szűz nő szerelemből szeretné elveszteni a szűzeségét ,és nem egy olyan férfival akinek csak az a perverziója hogy elvegye egy szűz lány szűzeségét és utána megszabaduljon tőle.
22L (szűz)
Ez világos. De ki beszélt itt ilyenről (rajtatok kívül)??
Szövegértés hol marad? Na és az értő olvasás? :S
Nem, nem basztak ki velem a férfiak és nem vagyok férfigyűlölő.
De tisztában vagyok azzal, hogy míg a nők általában szerelmi alapon szexelnek, addig a férfiakat inkább csak a szexuális vágy fűti. Akad kivétel, persze... de megannyi férfi van, akinek szűz fétise van és mindig újabb prédára hajt.
A hangnememet pedig nem lekezelőnek szántam, egyszerűen szembesítelek azzal, hogy milyen jellegűnek tűnik a kérdésed.
"Szövegértés hol marad? Na és az értő olvasás? :S"
Ha nem tudod összefüggésbe hozni a válaszunkat azzal, amit írtál logikailag nem vagy toppon.
Ez talán nem is tud lényeleges egy kapcsolatban, ugyanakkor egy ilyen kijelentés, és lekezelés után elárulom, hogy a személyiségeddel van akkora gond, hogy nem rajonganak körbe lányok.
Igen sokan keresnek most szüzeket ?
Nem jobb egy kicsit keveset használt meg kímélt állapotban de nyitott az életre barátnő ?
"Ha nem tudod összefüggésbe hozni a válaszunkat azzal, amit írtál logikailag nem vagy toppon"
Nekem jó a logikám, a rosszindulatú fantáziáitok a hiányzó lépcső.
"De tisztában vagyok azzal, hogy míg a nők általában szerelmi alapon szexelnek, addig a férfiakat inkább csak a szexuális vágy fűti."
A hét baromsága címet meg is nyerted.
Javaslom ne magadból indulj ki, és akkor legközelebb nem írsz ilyen blődséget.
Lehet hogy 30 éve így volt, de ma már ez nettó hülyeség. A nők is kefélnek össze vissza mindenkivel, pont ugyan úgy mint a férfiak (érzelem mentesen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!