Fiúk, Lányok! Mi számotokra a legvisszataszítóbb és a legvonzóbb a másik nemben?
Melyek azok a jellemvonások/ külső- és belső tényezők/ szokások, amik miatt az illető fiú/lány bejön nektek, és szívesen összejönnétek vele (akár már az első találkozó után is sóvárogtok érte), illetve melyek azok, amik különösen taszítanak titeket?
Vannak esetleg olyan klisés tévhitek, amikről az jut egyből eszetekbe, hogy „b*szki, ezt meg honnan a f*szból veszik?🙄”?
Ne fogjátok vissza magatokat!
Minden vicces, hülye, megfontolt vagy éppen kétségbeejtő megjegyzés, hozzáfűzés, észrevétel, élmény, történet érdekel!
Persze, 10-es, mindenki hülye, egyedül te vagy repülőgép, tudjuk.
Egyébként nekem nincsenek nagy igényeim. A lány foglalkozzon magával, legyen sportos, nyitott újdonságokra, lehessen vele beszélgetni és használja az agyát. Illetve legyen közös érdeklődési körünk. Amit így nem szeretnék, ha csinálna, az a dohányzás. Azt így ne. Senkinek nem jó. Csupán ennyi. De egyedül is vagyok, szóval lehet sokat kérek. :D
Taszít: bulizós, iszik, cigizik
Falusi
Nagyon anyás
Pletykás
Túlérzékeny
Jó tulajdonság:
Önálló, független
Figyelmes
Nekem ami külsőre vonzó: szép arc, kellemes nőies illat, hosszú haj:barna vagy szőke,
(a kék szem,szőke hajjal rabul lehet ejteni), csinos testalkat (milyen a feneke/mekkora a melle nem érdekel), fehér/világos színű lengébb ruhákat hord. Belsőre: vidám, aranyos, bulizást nem tolja túl, tisztességes. Vagy nagyon tetszik vagy egyáltalán nem.
Viselkedés. Nagyon beképzeltek, lenézik a városiakat. Azt hiszik ők mindenkitől különbek, felsőbbrendűek.
Ha bekeverednek a városba, a legtöbb bunkó módon viselkedik, vagy elszigetelik magukat a többiektől, nem vegyülnek.
Pl a legtöbb falusi akit ismerek azon röhög a legjobban mekkorákat finganak társaságban. Legyen az munkahely, iroda, akárhol.
A felnőtt szomszédom a csupasz seggét szokta az utcán mutogatni.
Egy falusi ismerősöm (nő) a szomszédja ajtojába sz4rt.
A munkahelyemen trágárul beszélnek (így a csecsem úgy, neked mekkora csecsed van, hjajj az uram ez meg az, asszony vagyok mert dug az uram)
Nem tudnak alkalmazkodni.
Nem becsülik mások tulajdonát.
Sorolhatnám...
Persze nem mind ilyen, de én legalábbis ilyenekkel találkozok a leggyakrabban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!