Fiúk, Lányok! Mi számotokra a legvisszataszítóbb és a legvonzóbb a másik nemben?
Melyek azok a jellemvonások/ külső- és belső tényezők/ szokások, amik miatt az illető fiú/lány bejön nektek, és szívesen összejönnétek vele (akár már az első találkozó után is sóvárogtok érte), illetve melyek azok, amik különösen taszítanak titeket?
Vannak esetleg olyan klisés tévhitek, amikről az jut egyből eszetekbe, hogy „b*szki, ezt meg honnan a f*szból veszik?🙄”?
Ne fogjátok vissza magatokat!
Minden vicces, hülye, megfontolt vagy éppen kétségbeejtő megjegyzés, hozzáfűzés, észrevétel, élmény, történet érdekel!
PRO:
- ha mosolygós, kedves és közvetlen kisugárzású és szeret nevetni
- ha kissé gondoskodó, anyáskodó, melegszívű jellem
- ha öltözködésben kissé lazább, vagányabb stílusú, nem akar annyira görcsösen nőies lenni (például kockás ingek, oversized pólók használata)
KONTRA:
- ha megközelíthetetlen, flegmázós királykiasszonyként viselkedik
- ha minden második szava káromkodás
- ha meg van némulva egy óra beszélgetés után is, és harapófogóval kell kihúzni belőle egy összetett mondatot
26/F
Érdekes, mert nálam vékony a mezsgye abban, hogy mi jön be egy férfiban és mi az ami nagyon nem..
Mivel ki nem állom, ha valaki felvágós/nagyképű baromira irritál. Ez meg a kamuzgatás, amitől falra mászom.
Viszont ami bejön az az egészséges(!) önbizalom, ha egy férfi céltudatos és ambiciózus. Ha biztonságban érzem magam mellette. Emellett az, ha bármirölr tudok vele beszélni, megnyílik, beszél az érzéseiről. (:
Én szerencsére ezeket megtaláltam páromban.
Amitől kiráz a hideg az az ápolatlanság. Azon belül is a rothadó fogak vagy büdös száj. De a másik véglet is ugyan ennyire taszít. Ki nem állhatom a piperkőc férfiakat.
Jellemvonásban az "én mindent jobban tudok, mindenben jobb és okosabb vagyok" típust és a gyűlölködőket (aki gyűlöli az afroameriai/ ázsiai/ roma/ ateista/ keresztény/ zsidó/ vagy bármelyik vallás/ tetovált/ meleg/ biszex/ bármilyen szexuális irányítottságú/ vagy magát bárminek képzelő embereket) bírom a legkevésbé elviselni. Nekem nagyon fontos az élni és élni hagyni elv.
Ami bejön külsőre, a vonzó mosoly és a hab a tortán ha sötét haja van és magas. Belsőre pedig az inteligens, nyitott, jó szívű, kedves férfiak jönnek be.
Ami nálam kizárt:
Drog, alkohol (lehet csak nagyon itt ott), cigi, ha ezek közül valamelyik rá sem nézek :)
Továbbá egoista, flegma, nárcisztikus és ha az érzéseit egyáltalán ki nem tudja mutatni, ezek is. Külső, ha túl elhízott, vagy túl vékony. Arc és összhatás legyen nagyjából jó.
Taszít:cigizés, hazudozás, kopaszság, kövérség, okoskodás, ha a nőket alacsonyabb rendűnek tartja.
Vonz: sportol, mint én, parfüm illata van, ing és/vagy zakó, elegancia, ápoltság, műveltség.
Az elsö ránézés, az összbenyomás sokat számít. Ha szimpatikus, akkor a körmeit és a cipöjét nézem meg elöször. Nagyon fontos a tisztaság és az ápoltság.
Negatívumot nem írok, mert elöttem már mindet leírták, amivel egyet is értek.
Mennyi felszínes és sablon válasz istenem 🤦 sugárzik belőlük a primitív gőg...
Egyetlen válaszban nem láttam például hogy magas legyen az érzelmi intelligenciája, vagy hogy elvhű ember legyen akiben még van belső tűz, és nem a birka szellem szerint él.
Amiket fel sorolnak nem jogtalanak de nagyon sekélyes érzelmi világra utal a legtöbb válasz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!