Ma tudtam meg hogy a legjobb barátnőm és egyben osztálytársam másik suliba ment. Mit tegyek?
Ma tanévnyitón közölte velünk az osztályfőnökünk hogy XY elköltözött, másik iskolába ment így csökkent a létszám 30-ról 29-re. Igaz hogy 1 évet töltött itt, de nagyon jól elvoltam vele, mert ő is inkább egy kicsit zárkózottab típus, és sok közös tulajdonságunk volt. Nagyon nincs kedvem holnap menni. Padtársam is volt, de szerintem idén egyedül ülök. Jött egy új lány is a suliba, aki szintén egyedül van még, azon gondolkozom esetleg ne kérdezzem meg hogy odaülhetek mellé, és majd akkor vele leszek, de nem akarok tolakodó lenni..
17/L
Ha a legjobb barátnőd lett volna akkor tudtál volna a költözésről. Mindegy ezt a részt ne firtassuk.
Szerintem nyugodtan kérdezd meg a másik lányt bajod nem lehet belőle. Max ha meg ismeritek egymást és nem egyezik az izlésetek vagy nem lesztek jóban akkor nem beszéltek annyit.
Nyugodtan kérdezd meg a másik lányt, még örülni is fog neki szerintem, mert nem ismer senkit.
Ez a csaj meg ne haragudj, de nem volt a barátnőd, nemhogy a legjobb. Egy haverságban sem hallgatunk el egy ilyen volumenű dolgot. Nem is keresném a jövőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!