Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Vannak olyan lányok akiknek...

Vannak olyan lányok akiknek tetszenek a zárkózott, visszahúzódó fiúk?

Figyelt kérdés

Én úgy tapasztalom hogy az ilyen fiúk taszítják a lányokat. Pedig emberileg normális vagyok, és nagyon szeretném a barátnőmet ha lenne. Neki persze meg tudnék nyílni egy idő után.

Nem értem hogy sok lány miért nem jönne össze ilyen fiúval, pedig az ilyen típusú fiúk sokkal megbízhatóbbak. Inkább összejönnek olyanokkal akikről ők is tudják hogy nem lesz hosszú távú, de valamiért az a vonzó, utána meg szomorkodnak...Persze vannak kivételek!

2020. szept. 1. 00:28
 1/9 anonim válasza:
A magabiztosság, önbizalom férfias. A zárkózottság, tutyimutyiság pedig nem.
2020. szept. 1. 01:29
 2/9 anonim válasza:
És?
2020. szept. 1. 03:00
 3/9 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, szóval sokkal jobban megértetem magam ilyen fiúkkal, engem nem taszít egyáltalán. Ismerkedhetnénk, de van barátom.
2020. szept. 1. 06:03
 4/9 anonim válasza:

Nekem olyan férfi kell, aki ki tud állni értem és pl. egy vitában egy parkolóban ne én legyek az, aki odaáll és a férjem meg bent reszket az autóban.

Ha valamit el kell intézni, számíthassak rá, ne nekem kelljen mindent (pl. érvényesíteni egy biztosítást vagy garanciát vagy elbeszélgetni az óvónővel)

Nem kell ehhez kőbunkónak lenni, normális srácokban is meg lehet egy egészséges fokú vagányság.

De én ilyen egérkével, akiben semmire nem lehet számítani, nem tudnék együtt élni, családot tervezni.

(én már felnőtt vagyok, de a tinik is pont ugyanezért keresik az erősebb pasikat, csak nem tudatosan)

2020. szept. 1. 09:04
 5/9 anonim válasza:

Azért álljon már meg a menet!

Mi a jó ég van itt, hogy a zárkózott, visszahúzódó ember az egy gyáva szarkupac szerintetek?

Sokkal inkább azt takarja ez,hogy az illető nem bratyizik mindenkivel, aki szembe jön.

Én totál introvertált vagyok, de ha a lányt, akit szeretek, valaki veszélyeztetné, akkor gondolkodás nélkül törne egy orr -ha arról van szó.

Na most akkor meg agresszív pszichopata lennék?

Sőt, attól, hogy valaki visszahúzódó, még nem életképtelen.

Ha ezt komolyan gondolja bárki,hogy egy introvertált pali nem tud elintézni egy biztosítást, vagy nem tud beszélni az óvónővel, tanárral, akkor ott bajok vannak...

Nyilván nem beszélem meg a hétvégi sporteseményeket a biztosítós taggal, mert visszahúzódó emberként nehezebben barátkozom idegenekkel, de nem is azért mennék.

Mindegy...

Nyilván vannak olyanok, akiknek ez bejön, viszont társadalmilag ez totál nem elfogadott, hogy valaki nem kedveli a baromi nagy szoc.hálót maga körül. Meg nem vevő a nagy társasági életre.

2020. szept. 1. 09:53
 6/9 anonim válasza:

A kérdés inkább, hogy a zárkódottság önbizalomhiánnyal és határozatlansággal is jár-e.

Mert bár legtöbbször ez a helyzet, mégsem mindig. Nekem szükségem van egy határozott jellemű párra, de egy bulizós, felvágós pasit el se tudnék magam mellett képzelni.

Azt hiszem ha kategorizálni akarunk, akkor a jelenlegi pàromról is azt mondanám, hogy introvertált, de magambiztos

2020. szept. 1. 09:54
 7/9 anonim válasza:
Az 5 -ös hozzászólóval mindenben egyet tudok érteni.
2020. szept. 1. 10:26
 8/9 anonim válasza:
hány éves vagy és hol laksz?
2020. szept. 1. 18:22
 9/9 anonim válasza:
Igen, van.
2020. szept. 1. 19:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!