Vannak itt 18-21 év közti vékony, sportos testalkatú fiúk ismerkedni?
Formás sportos, feszes fenekem van és 26 éves vagyok. Lehet nekem írni.:D
26/f
#köszi az észrevételt
de nem tudod, hány éves vagyok, és mik jönnek nekem be.
pl ha te komoly kapcsra keresnél 25 évesen egy normál testalkatú 20-30 évest nőt, akkor egy 40 éves molettotnak nem biztos, h válaszolsz. Én megadtam őszintém elvárásaim, akinek nem tetszik, legalább nem ír. :D felesleges 30 üzire válaszolgatnom, ha abból 38 az elvárásaimon kívül esik.
a 40 évesekkel azért nem kezdenék, mert attól félnék hogy ismeri anyámat, hiába az ország másik végén lakik lehet itt élt előtte tőlem 1 utcányira :P :DD Meg azok amúgy sem fogják világgá kürtölni hogy fele olyan idős csávót keresnek mint ők, van tartásuk :D
De igazad van, ne add lejjebb az elvárásaidat, én is sokkal szívesebben szoktam hozzám hasonló lányokkal beszélgetni (szökőévente 1x), esetleg még a sportol is az is plusz mert jó jel hogy a jövőben nem fog elhízni :D A férfiak attól félnek hogy a nő a gép másik végén kövér, a nők meg attól hogy a férfi a vonal másik végén törpe :D
Jelen!
20F😁
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!