Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ismerkedésnél előny a hosszúká...

Ismerkedésnél előny a hosszúkásabb arc vagy nem?

Figyelt kérdés

Nekem olyasmi arcformám van. Ismerkedésnél milyen arcforma előnyös.

Privátban küldök képet az arcomról. Örülnék neki nagyon ha valaki mondana őszinte véleményt róla.

2020. aug. 23. 21:01
 1/6 anonim válasza:

Haha, remélem ez csak egy vicc.

Nincs olyan hogy előnyös arcforma. Ha lenne is, akkor se tudnál mást tenni mert nem tudod megváltoztatni az arcformádat, ha épp a tied nem előnyös, de mint mondtam nincs olyan hogy előnyös arcforma.

2020. aug. 23. 21:15
 2/6 anonim válasza:

Mindenkinek más az ízlése. Alapjáraton nem lehet senkire se mondani, hogy ronda, hacsak nem saját magát csúfította meg szándékosan mint pl.:

[link]

[link]

[link] - ezek egyszerűen undorítóak.

Tehát nem az a kérdés, hogy hogyan nézel ki, hanem kinek tetszik az.

Lehet, hogy valakinek nem tetszel, de másnak pedig igen. Viszont megtörténik veled is, hogy neked sem minden férfi tetszik.

2020. aug. 23. 21:21
 3/6 anonim válasza:
Kuldj kepet nyugodtan:)
2020. aug. 23. 21:56
 4/6 anonim válasza:
Emberek! Este ne nyissátok meg azokat a linkeket! Kicsit creepy ilyenkor
2020. aug. 23. 21:56
 5/6 Gymnospermatophyta válasza:
Fiú vagy vagy lány...? De alapvetően igen, én azt mondom, hogy előnyösebb, mint a kerekebb - nagy többségében. Persze a túlzottan "hosszúkás" már nem biztos, de nem is azt írtad, hanem csak "abb"-at. :)
2020. aug. 23. 22:08
 6/6 anonim válasza:
Nekem is küldhetsz
2020. aug. 24. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!