Ismerkedésnél előny ha gyorsaságija van a férfinek?
Tapasztalataim szerint igen, már az első hozzáállásnál megnyilvánul ez úgy általánosságban.
Pl benzinkúton, gyors éttermi láncnál ha bőrruhában látnak vagy csak sima utcaiban, de a csizmáról, sisakról tudják hogy ennek nagy gépje van akkor a tudatalattijuk miatt kedvesebbek, közvetlenebbek a nők. Mondhatni némelyiknek az arcára van írva hogy viszel egy kört?
Én is kedves vagyok azokkal, akiknek nagy gépük van. Egyikükről "kapta" a párom az új szívét.
Nyilván van, aki szereti a motorokat, van, aki nem. És vannak, akik nem a "gép" alapján ítélnek.
Semmi előnye nincs.Mert hiába a nagy motor, vagy a bőr ruha, ha a srác sötét mint egy alagút, vagy külsőleg nem jön be. Én nálam inkább előny a humor, és az ha van esze.
23/N
Ez egy közhiedelem, ami ránk ragadt.
Te is tudod hogy bárkiből lehet donor ha megfelel a kritériumoknak, nem kell ehhez motorozni, vagy gyors hajtani.
Hogy mije?
:D ez volt az első ami eszembe jutott a kérdést olvasván.
Nem, nem érdekel hogy van-e egyáltalán bármilyen járműve a férfinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!