Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok hátrány vagy előny...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok hátrány vagy előny ismerkedéskor ha a fiúnak nincs Fb fiókja?

Figyelt kérdés
2015. júl. 7. 20:02
 1/9 anonim ***** válasza:
attól függ mennyi idős vagy. Engem pl nem zavarna csak ott tényleg egyszerűbb beszélgetni ha élőbe nem lehet
2015. júl. 7. 20:03
 2/9 anonim ***** válasza:
szerintem nem gáz sőt néha már engem is zavar hogy van..de mondjuk a minden napi komunikácionak ez lenne a legegyszerűbb mondja...egyszóval szerintem nem hátrány
2015. júl. 7. 20:12
 3/9 anonim ***** válasza:
75%
Elég baj, ha ezen bármi is múlik...
2015. júl. 7. 20:16
 4/9 anonim ***** válasza:
Kicsit hátrány mert facebookon könnyebb beszélni addig amíg nem találkoztok személyesen. Telefonálni nem szeretek. Mondjuk facebookon sem sokat vagyok fent mostanában na de elkanyarodtam a tárgytól... szóval hátrány.
2015. júl. 7. 20:29
 5/9 anonim ***** válasza:

Te jo szagu...

Nekem sincs facebookom ebbol kifolyolag.

Sanjos igen keves ember adatik,akinek ne lenne felhasznaloja. Gyakran az idiota szulok meg az ujszolott csecsemojuknek is csinalnak profilt. De minek?

En szemely szerint dijazom azt,ha van olyan, aki "meresz" es nem

regisztral. Az viszont poenos lenne,ha erre alapozva alkotnanak velemenyt az emberrol.Azon kaptam fel leginakbb fel a vizet, hogy a tanarok is a facebookon szoktak felkeresni diakjaikat...En csak azert is Gmail-en perkalok levelet.. Mi ez mar?

Pfuh.. *duhkitores*

2015. júl. 7. 20:33
 6/9 anonim ***** válasza:
..De hogy a kerdesre konkret valaszt adjak.. Nem az. Viberen es mas kommunikacios eszkozon vagy mint is siman fel lehet venni a kapcsolatot az emberrel, ha nem megy maskeppen. Az pedig szemelyfuggo, hogy szeret e az ember telefonalni vagy sem.. :)
2015. júl. 7. 20:38
 7/9 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem hátrány, nálam még majdnem előny is lenne mert egyedinek gondolnám az illetőt, hogy nem megy a sok idióta után.
2015. júl. 7. 21:23
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekem van facebookom, de nem használom. Persze, néha felkukkantok (mondjuk erre általában külön megkérnek, legtöbbször dobnak egy smst vagy felhívnak, hogy gyerek, ugorj már fel fbre egy pillanatra).

Ebből kifolyólag nem vagyok túl tájékozott, és meresztgetik a szemüket az emberek, hogy neb*ssz, még ezt se tudod, pedig fent van facebookon. Viszont engem meg ennél kevésbé sem maga a facebook, sem pedig mások véleménye nem érdekelhetne.

A kérdésre válaszolva, szerintem nem hátrány, mert ha személyesen nem megoldható a beszélgetés, ott van még kismillió lehetőség.

2015. júl. 8. 00:51
 9/9 opened paradise ***** válasza:
Nekem sincsen,de ha valakinek ezen múlik bármi is,azt kár sajnálni.
2015. júl. 8. 03:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!