Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok hátrány vagy előny ismerkedéskor ha a fiúnak nincs Fb fiókja?
Te jo szagu...
Nekem sincs facebookom ebbol kifolyolag.
Sanjos igen keves ember adatik,akinek ne lenne felhasznaloja. Gyakran az idiota szulok meg az ujszolott csecsemojuknek is csinalnak profilt. De minek?
En szemely szerint dijazom azt,ha van olyan, aki "meresz" es nem
regisztral. Az viszont poenos lenne,ha erre alapozva alkotnanak velemenyt az emberrol.Azon kaptam fel leginakbb fel a vizet, hogy a tanarok is a facebookon szoktak felkeresni diakjaikat...En csak azert is Gmail-en perkalok levelet.. Mi ez mar?
Pfuh.. *duhkitores*
Nekem van facebookom, de nem használom. Persze, néha felkukkantok (mondjuk erre általában külön megkérnek, legtöbbször dobnak egy smst vagy felhívnak, hogy gyerek, ugorj már fel fbre egy pillanatra).
Ebből kifolyólag nem vagyok túl tájékozott, és meresztgetik a szemüket az emberek, hogy neb*ssz, még ezt se tudod, pedig fent van facebookon. Viszont engem meg ennél kevésbé sem maga a facebook, sem pedig mások véleménye nem érdekelhetne.
A kérdésre válaszolva, szerintem nem hátrány, mert ha személyesen nem megoldható a beszélgetés, ott van még kismillió lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!