Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Létezik olyan magát csúnyának...

Létezik olyan magát csúnyának tituláló no aki ismerkedni is?

Figyelt kérdés
Nagyon sok olyan kérdés van ahol egy magát rondának tituláló no arrol beszel,h nem kell a férfiaknak.De meg 1x sem tapasztaltam,h meg volt bennük az akarat arra,h megismerjenek valakit az ellenkező nemből.Megértem ha nem mindenki a neten akar ismerkedni,de egy olyan személynek aki azt írja magáról,h gőzölgő kakára emlékezteti az arca annak nem mind1 hol ismerkedik?

2020. aug. 23. 09:51
1 2 3 4
 31/31 anonim válasza:

Ennyi idiótát ...

1 a kérdés úgy szól , hogy miért nem írnak vissza azok a nők akik csúnyának hiszik magukat ...

Tehát .... ő állítja magáról hogy csúnya ...... megy már a szövegértés ?

2 Önbizalom hiány ... hmmm

Sajnos ma már egy normális embert kissé önbizalom hiányosnak kell mondani .....

verjük a nyálukat és játszuk mentőt ... vetitsunk valami nagyot ... nézzünk le mindenkit ... saját barátunkat is beszéljük ki a hatamogott aztán ha valaki bekapcsolódik akkor szaladjunk a baratunkhoz és meséljek el neki ...

tökmindegy milyen ratyi cuccaink vannak akkor is vetitsuk hogy ez a legfainabb és a környéken senkinek nincs olyan ... ha valakinek tényleg fain a cucca akkor szidjuk hogy az egy rakat szar ... tökmindegy hogy hülye vagyok mint a föld és sorra szar döntéseket hozok csak döntsek gyorsan és végig ragaszkodjak a dontesemhez és ha valaki megkérdőjelezi akkor essek a torkanak ... ilyen akinek “ van önbizalma “

Aki normális az ma már önbizalom hiányos ....

De úgy is az a menő ha össze állok egy ÉRZelmi fogyatekossal ... úgy is azzal csalom akivel akarom .....

mindenhol ezt latom

2020. dec. 5. 20:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!