Létezik olyan magát csúnyának tituláló no aki ismerkedni is?
De mikor sértettelek meg? mikor sertettem meg 1 not is?
Feltettem 1 kérdést,h a nok akik csúnyának mondják magukat es azt mondjak,h nem kellenek a ferfiaknak,azok miért nem ismerkednek akkor ha valaki oszinten ismerkedni akar veluk ? Meg csak arra sem veszitek a faradtdagot,h visszairjatok 2 szot.Legalább 2 dolgot akkor kilehetne zarni 1.No es nem pasi 2.Nincs mentális probléma...ami nálad lehet fenn áll :P
Ha nem érted hogy vagy bunkó és tiszteletlen az már elég nagy baj pedig elmondom hogy rengetegszer elofordult.
Mire nem érkezik 2 szó feltettel egy kérdést 20 feletti válasz szám van.
Köszönöm az érdeklődést nincs semmien mentális problémám viszont ne másokat hibaztass és támad azért mert téged édesanyád nem tanított meg tisztességesen beszélgetni nőkkel.
Mekkora tapló dolog már hogy te olyannal akarsz ismerkedni akinek semmi önbizalma? Bejon ha tudsz uralkodni a másikon vagy mi? Szerintem gondolkozz el az helyett hogy itt játszod a nagyfiút
Akkor miért ide irtok? ha az ilyen nőknek nincs önbizalma akkor nem is lehet megismerni vagy mi? te vagy itt aki eldönti,h ki-kinek írhat? itt max párkapcsolatot(amit eggyes nok es ferfiak meg sem erdemelnek) meg barátságot es futó kalandot lehet osszeszedni es nem szakemberi segítséget.Önbizalomhiánnyal menjetek szakemberhez.
Es te? elemezzünk mar téged is 1 kicsit: Csúnya vagy és pasid sincs ess ez miatt frusztrált és a torkomnak ugrassz mert pasi vagyok.
Tudod mit?
Nem vagyok helyes pasi és nincs nagy önbizalmam de ha egy no megakarna ismerni nem hajtanám el.De ti?
Játsszátok itt a hattyúhalálát.A tróger pasi az kell mi nektek? amelyik meg csal meg megver? azt mindig meglelitek? annak bedőltök mert van önbizalma.
fotelharcos kisasszony :D
Azt hiszem beled szerettem...
Insta? face?
Én egyet értek azzal, akivel vitába szálltál.
Azzal, hogy csúnyának titulálsz egy nőt, gyakorlatilag megalázod őt. Oké, oké, te valahogy szépnek látnád... de ez komolyan úgy hangzik, mintha te lennél a hős, a mártír, aki feláldozza magát, hogy egy csúnya lány jól érezze magát.
Senkinek nem tudom fel áldozni magam mert falat vettek maguk köré.
Felőlem éljenek igy ha akarnak.Majd csak talalok 1 normalis kedves kicsit visszahúzódó es onbizalomhianyos lányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!