Létezik olyan magát csúnyának tituláló no aki ismerkedni is?
Figyelt kérdés
Nagyon sok olyan kérdés van ahol egy magát rondának tituláló no arrol beszel,h nem kell a férfiaknak.De meg 1x sem tapasztaltam,h meg volt bennük az akarat arra,h megismerjenek valakit az ellenkező nemből.Megértem ha nem mindenki a neten akar ismerkedni,de egy olyan személynek aki azt írja magáról,h gőzölgő kakára emlékezteti az arca annak nem mind1 hol ismerkedik?2020. aug. 23. 09:51
11/31 anonim válasza:
Csak azért jönnek ide, hogy kipanaszkodják magukat. Ha egy ronda nő valóban akar kapcsolatot, talál élőben is, nem kell ide írkálnia. A másik, hogy mivel itt nincs kép, lehet, hogy egy szintén ronda férfi ír rájuk, amit nem akarnak.
2020. aug. 23. 16:47
12/31 A kérdező kommentje:
de minden esetben nem lehet ez...szerintem.
2020. aug. 23. 18:49
13/31 A kérdező kommentje:
En minden ilyen nőre rá írok.Es nagyon ritka,h visszaírnak.
Ha ismerkedni akarnának visszaírnának.
2020. aug. 23. 20:48
14/31 anonim válasza:
Ilyen módszerrel a büdös életben nem lesz csajod, kérdező. Tudomásul kellene venni végre, hogy csajoknak is van lelkük. A kevésbé szerencsés külsejűeknek sokkal nagyobb. És ha akarsz valamit tőlük, onnan kell közelíteni, nem pedig "nagylelkűen" odadobni magad, hogy na, legyen ma gyereknap, lássátok, milyen rendes vagyok, én megdugnálak titeket, bármilyen csúfak vagytok is.
2020. aug. 24. 17:22
15/31 anonim válasza:
Én csúnya vagyok, de mindig volt pasim, szóval nem érdekel. Egyébként igényes vagyok, meg minden, csak nem a legszebb.
2020. aug. 29. 00:06
16/31 anonim válasza:
Nem tartom magam szépnek de nem ismerkednek valakivel egy ilyen kérdés után. Sokan kihasznaljak ha tudjak mi esik rosszul egyszerű védekező mechanizmus.
2020. aug. 29. 00:39
17/31 A kérdező kommentje:
Védekezz akkor.Lehet addig védekezel amíg azon kapod magad,h 82 éves leszel és te vagy Marika a macskás néni.
2020. aug. 29. 03:59
18/31 anonim válasza:
Macskás néninek lenni is jobb, mint egy ilyen magadfajta gyökér mellett.
2020. aug. 29. 08:34
19/31 A kérdező kommentje:
Gyökér? miért is?
2020. aug. 29. 17:38
20/31 anonim válasza:
Mert például semmi tisztelet nincs benned a nők iránt. Te vagy a családban az elnyomott gyerek és itt eléd ki magad? Jó ég
2020. aug. 29. 18:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!