Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mennyire gáz, ha egy haveromna...

Mennyire gáz, ha egy haveromnak szeretnék segíteni párt találni?

Figyelt kérdés

Van egy haverom és még nem tudom hogy hogyan de szeretnék neki segíteni, mert kissé visszahúzódó és nincs önbizalma, pedig nagyon kedves és romantikus lélek. Nagyon lenéznék őt, vagy engem azért ha én keresnék neki valakit?

Ha nem tartjátok gáznak, esetleg tudtok adni tippeket, hogy hogyan találhatnék neki valakit?

2020. aug. 21. 01:30
 1/9 anonim válasza:

Egyáltalán nem gáz!

Tippet nem tudok, mert egyelőre én magam is építgetem az önbizalmamat..

2020. aug. 21. 01:43
 2/9 anonim válasza:
Társaságba kell vinni, az a lényeg, hogy gyakoroljon, kommunikáljon. Házibuli, vagy bármilyen szórakozóhely megfelel.
2020. aug. 21. 05:00
 3/9 anonim válasza:
Nem gáz
2020. aug. 21. 08:36
 4/9 A kérdező kommentje:
Szívesen vinném el bulizgatni, de sajnos jó ideje messze lakik tőlem és már mi is csak neten tartjuk a kapcsolatot.
2020. aug. 22. 20:13
 5/9 anonim válasza:

Ne avatkozz bele más szerelmi életébe! Foglalkozz a sajátoddal!

De amint látszik, még csak nem is találkoztok. Elég szégyen vagy!

2020. aug. 23. 15:41
 6/9 anonim válasza:
Először azt kérdezd meg tőle, hogy egyáltalán akarja-e.
2020. aug. 25. 21:51
 7/9 A kérdező kommentje:
Mondott már pár dolgot, amivel utalt rá, hogy elfogadná a segítségem... A távolságról pedig nem tehetünk...
2020. aug. 26. 22:39
 8/9 anonim válasza:
Konkrétan kérdezd meg, legyél egyenes. Az a legbiztosabb.
2020. aug. 26. 22:53
 9/9 anonim válasza:
Szerintem ez tök szép dolog valakitől, hogy tényleg érdekli a másik, akar neki segíteni. Sajnos nekem nagyon kevés megbízható haverom van, az emberek nagy része csak érdekbarát.
2020. aug. 30. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!