Előfordult már, hogy ezen az oldalon kerestetek magatoknak párt?
A kérdésem olyanokhoz szól -nemtől függetlenül-, akik itt (is) ismerkednek, nem hülyítik a másikat, és nem minden második mondatuk az, hogy "Privátokra nem válaszolok!".
Akik tényleg komoly kapcsolatot szeretnének, de folyton falakba ütköznek. Hol a táv nagy, hol a másik nem mer képet küldeni, nem mer semmilyen elérhetőséget adni, nem mer találkozni több hét után sem, és satöbbi; biztosan tudjátok mire gondolok.
A kommented végén megjelölheted, hogy mi a nemed, hány éves vagy, és esetleg melyik megyéből írsz.
ezen az oldalon?
Se név se kép semmi, hogy lehetne már itt ismerkedni?
Inkább társkeresőn érdemes vagy szexpartnerkeresőn de nem egy teljesen anonim fórumon
Az anonim oldalon való ismerkedésnél legalább biztosra tudod, hogy a másik a soraidat tartja érdekesnek, nem pedig egy "mellkidobós", vagy éppen egy "pózojj béjemvével" képed okán érdeklődik felőled.
Mindenhol lehet ismerkedni, az egyes válaszolóval értek egyet. Ha a szándék meg van, lényegtelen, hogy aaa.hu vagy zzzzz.hu, képes vagy anélküli. Nem az adott oldal a probléma sosem, hanem, hogy általában azonos szándékú személyek nem futnak össze.
Én is amellett vagyok, hogy nem igazán ideális ez az oldal az ismerkedésre. Én mostanság amúgy sem erőltetem a társkeresést, van is rajtam elég szépen felesleg. (+20 Kg, de már 20 és fél dekát ledolgoztam! 😅) Abszolút nem vagyok a felszínesség híve, de ha az ember párt keres, akkor igen is számít a külső első körben. :)
Viszont egyéb tevékenységben szívesen benne vagyok. Nagyon hiányzik egy jó társas csapat. Szeretem az összetett és kooperatív játékokat, személyes kedvencem: Arkham Horror. Úgy hozta a sors, hogy szépen lekoptak a társas buddyk, illetve jó ideje már nem Budapesten élek.
Fejér megye: tó part, Fvár és környékiek előnyben. Illetve Pest megye is számításba jöhet, Fejér megyéből a főváros felé haladva (Pl. Érd). :)
Szívesen megyek, ha van jó csapat, nálam sajna nem lehet játszani, van egy macsom aki nagyon félős és ha már a családom is meglátogat tisztára készen van szegényem. (Idegen macskákat kergeti, közelít feléjük, de az emberektől nagyon tart) :(
Valaki(k), társas? :)
6: Erre a másnak adom ki magamra szerintem a legjobb módszer: Csinálsz magadról egy képet egy papírlappal amin a nickneved van kézírással felkanyarítva, jól. :)
Persze bele lehet kötni, hogy a legjobb barátodat/barinődet megkéred, de na... csak nem... Úgy is kibukik idő után. :)
4-es
Akkor leszek én itt ellenpéldának. :D
Kb. 2 hete vagyok fenn itt társkeresés céljából és őszintén, nagyobb sikerem van eddig, mint bármelyik társkeresőn. Mivel külsőre nincs semmi extra bennem (max. a tetoválások), így egy fényképes társkeresőn hiába van 100%-ra kitöltve a bio, kb. senki se olvassa el és csak fénykép alapján valóban nem én vagyok a legesélyesebb jelölt.
Itt többször írtam magamról hosszabb, rövidebb bemutatkozást és mindig volt, aki rámírt. Ebből jelenleg 2 nővel beszélgetek aktívan (nem itt, messenger és telefon), illetve randim is volt.
Szóval szerintem nagyon is ki lehet használni ennek az oldalnak is az előnyeit.
33F
Privátokra nem válaszolok.
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!