Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » 48 éves matuzsálemi korú nő...

48 éves matuzsálemi korú nő érdekel valakit?

Figyelt kérdés
48 éves vagyok, magas és vékony. 2 nagy gyerekem van. Imádom a humort, nagyon szeretem az okos embereket. Sok minden érdekel, majd megbeszéljük. :)

2020. aug. 7. 12:45
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim válasza:

Hát, a társkeresésről én sajnos nem beszélhetek, mert sajnos tegnap írta valaki itt a gyakori kérdéseken, hogy azért nem szeretnek engem a lányok, mert informatikus fejem van (Csak közben meg soha nem is látta az arcomat az illető :D).

Még mindig én vagyok az! :)

2020. aug. 7. 16:47
 32/59 anonim válasza:
És most már a nevem is látszik!
2020. aug. 7. 16:49
 33/59 A kérdező kommentje:

:) Na van humorod, az jó.

De hát hogy a fenébe tudja, hogy milyen fejed van??

2020. aug. 7. 16:53
 34/59 anonim válasza:

Gondolom abból vonta le ezt a következtetést, hogy látta a válaszaimat az informatikával foglalkozó rovatokban (Elektronikus eszközök/mobiltelefonok, Számítástechnika alkategóriái).

Tegnap írtam egy választ az ismerkedés témában, valami olyasmit írtam, hogy nekem sokkal fontosabbak a belső tulajdonságok egy lányban, erre pár perc múlva jött is az üzenet, hogy egy lúzer vagyok, meg hogy a lányoknak nem kellenek a hozzám hasonló informatikusok :) (Ezt nem panaszkodásból írtam le, sőt! Remek humorforrás volt, mert igazolta, hogy az illető egyszinten van egy 10 évessel. Bár ki tudja? Lehet, hogy pont egy 10 évesről beszélünk :D)

2020. aug. 7. 16:59
 35/59 anonim válasza:
A válaszaimat eddig is nagyon könnyű volt felismerni, mert majdnem az összes köszönéssel kezdődik, és a lehető leg részletesebbek!
2020. aug. 7. 17:04
 36/59 anonim válasza:
Azért 48 éves még nem olyan öreg, hogy le kellene magázni a neten :)
2020. aug. 7. 17:23
 37/59 anonim válasza:
Tisztelet :)
2020. aug. 7. 17:27
 38/59 anonim válasza:
Vagy sértés, mert öregnek hiszed🤔
2020. aug. 7. 17:41
 39/59 anonim válasza:
Ricsi azóta már bent van 😁
2020. aug. 7. 17:52
 40/59 A kérdező kommentje:
Hát az úgy van, hogy az ember huszonévesen meg harminconévesen még nagyon fiatal. És azt hiszi, hogy a negyvenenévesek vének, mint az országút. Aztán elszáll az élet és hirtelen az ember már középkorú. Marhára mindegy persze, hogy tegeznek vagy magáznak, én is eltévesztem. Ha például kamasz köszön magázódva, mindig magázva köszönök vissza, de ez odáig fajulhat, hogy 10 év körüli gyerekeket is magázok. :)
2020. aug. 7. 17:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!