48 éves matuzsálemi korú nő érdekel valakit?
Hát, a társkeresésről én sajnos nem beszélhetek, mert sajnos tegnap írta valaki itt a gyakori kérdéseken, hogy azért nem szeretnek engem a lányok, mert informatikus fejem van (Csak közben meg soha nem is látta az arcomat az illető :D).
Még mindig én vagyok az! :)
:) Na van humorod, az jó.
De hát hogy a fenébe tudja, hogy milyen fejed van??
Gondolom abból vonta le ezt a következtetést, hogy látta a válaszaimat az informatikával foglalkozó rovatokban (Elektronikus eszközök/mobiltelefonok, Számítástechnika alkategóriái).
Tegnap írtam egy választ az ismerkedés témában, valami olyasmit írtam, hogy nekem sokkal fontosabbak a belső tulajdonságok egy lányban, erre pár perc múlva jött is az üzenet, hogy egy lúzer vagyok, meg hogy a lányoknak nem kellenek a hozzám hasonló informatikusok :) (Ezt nem panaszkodásból írtam le, sőt! Remek humorforrás volt, mert igazolta, hogy az illető egyszinten van egy 10 évessel. Bár ki tudja? Lehet, hogy pont egy 10 évesről beszélünk :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!