48 éves matuzsálemi korú nő érdekel valakit?
12
Öregember. Mondjuk én még csak középkorú vagyok.
15
Akkor ő is Shakespeare (lándzsát rázó).
#13:
Véleményem szerint csak a pénzéhes "lányok" jönnek össze a 40-50 vagy több évvel idősebb gazdag férfiakkal! A férfi meg örül, hogy "friss csirke van a háznál", és ennyi az egész. A csaj meg szinplán ezt kihasználja.
De ha nem lenne ennyi gazdag idős ember, aki húszezresekbe fújja az orrát, akkor 100%, hogy ilyen "párkapcsolatok" sem lennének! Mert azokat a lányokat nem a férfi érdekli, hanem sokkal inkább a bankkártyája!
De a normális embereknél a 30 év korkülönbség igenis rengeteget számít, mert az nagyon sok idő! (Nem 3 évről beszélünk, hanem 30!). Számomra nagyon sok a 30 év.
És biztos vagyok abban, hogy a hölgy is egyetért velem.
Egyébként az eddigi hozzászólásai alapján nagyon aranyos a hölgy! :)
18
Köszönöm az aranyos jelzőt. :))
Hát igen. 30 év korkülönbség RENGETEG. Akármelyik irányba. És egyetértek: valószínűleg egy fiatal nő azért van együtt egy idősebb férfival, mert sok pénzt kap. De ha ezt a férfi is tudja, akkor nincs baj! Csak ne higgye egyikőjük sem, hogy óriási a szerelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!