48 éves matuzsálemi korú nő érdekel valakit?
És még nekem mondták, hogy ne "B oldalazzak" a koromra. :D
NE csináld már, a 48 mitől matuzsálem? :\ Értem én, hogy megpróbálod humoros stílusba önteni a dolgot, de ez még viccnek is erős, szerintem. :)
41F
Szép napot!
Én egy 18 éves srác vagyok.
Azt szeretném megkérdezni, hogy ön milyen kapcsolatokat keres?
Azért kérdezem, mert a párkapcsolat nyilván nem működne közöttünk (Már csak azért sem, mert "röpke" 30 év a közöttünk lévő korkülönbség :D).
De baráti kapcsolat lehet közöttünk.
Ugyanis véleményem szerint a baráti kapcsolatokban az életkor játsza a legkevesebb szerepet.
Mert egy 15 éves is tud logikusan, ha kell, akkor felnőtt fejjel gondolkodni, és sajnos egy 35 éves is tud úgy viselkedni, mint egy 5 éves. Tehát az életkor az csak egy szám, és az értelmiség a lényeg!
4
Mert sok mindenen átmentem az elmúlt pár hétben, hónapban, évben. Nyilván nem vagyok matuzsálem, sőt, éppenséggel nagyon gyerekes tudok lenni, de ... sok mindent láttam az utóbbi időben.
5
Tökéletesen egyetértünk.
5
Elnézést, a kérdést nem válaszoltam meg. Párkapcsolatot keresnék, bár fenntartásaim vannak, hogy itt lehet-e.
Dehogy lehet! :D Erre az oldalra az emberek csak szórakozni járnak, és a legtöbbjüknek nincs komoly szándékuk (Természetesen óriási tisztelet a kivételnek, mert ahogy mondtam, "a legtöbb embernek!", ami azt jelenti, hogy vannak olyanok is (igaz, kevés, de van), akinek tényleg komolyak a szándékaik.). De sajnos könnyebb beletrafálni a lottó nyerőszámokba, mint az igazán komoly szándékú emberekre rátalálni a gyakori kérdéseken.
Én teljes szívből kívánom, hogy minél hamarabb találja meg a boldogságot egy remek, értelmes, szerethető, kedves, jószívű férfi oldalán, és legyen mindig nagyon nagyon boldog!
Az ötödik hozzászóló vagyok, a 18 éves.
9
Köszönöm, viszont kívánom, azzal a módosítással, hogy nő oldalán. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!