Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ezek a "plus size" nők mióta...

Ezek a "plus size" nők mióta lettek ilyen nagyigényűek? Vagy le lennék maradva és ez lesz az új trend? (mármint menő elhízottnak lenni, és egy elhízottal együtt lenni?)

Figyelt kérdés

Csak lesek a társkeresőkön, hogy milyen elvárásokat írnak ezek a narancsbőrös töltött galambok.

Amúgy lehet tényleg le vagyok maradva, mert ez a plus size dolog is új nekem.

Úgy van az egész feltálalva a társkeresőn mintha valami különleges elérhetetlen nők lennének. Holott csak simán elhízott, egészségtelen emberekről beszélünk.

2020. aug. 2. 20:09
1 2 3
 21/29 savanyújóska válasza:

Nézd, nem azért nem értem, mert egy szerencsétlen 16 éves szűz srác vagyok, akinek az Izaura a legközelebbi szexuális tapasztalata, hanem azért, mert én is használtam társkeresőket aktívan évekig, és valahogy mégsem írtam ki hasonló kérdést sose, sőt nem is zavart a probléma.

Kérdésedre válaszolva, azért mert nekik is vannak igényeik, és úgy gondolják, hogy nekik ez kell. Nyilván az internetes társkeresés, egy olyan műfaj, hogy a korlátozott első benyomás miatt hatványozottan számít a külső, így érthető, hogy frusztráló lehet látni, hogy általad "narancsbőrös töltöttgalambnak" minősített nőknek ilyen elvárásai vannak. Ugyanakkor ezzel kapcsolatban szerintem egyrészt felesleges idegesíteni magad, úgysem írsz rájuk, neked nem is tetszenek, azért,ert ide beírod, nem is fog ez változni, esetleges páran majd jól rábólogatnak, hogy mhhh-hmmm, igen, a szemetek, csak az elvárások, stb. Másrészt, szerinted ha ráírsz valakire (aki tényleg tetszik is), és egy jót beszélgettek, megvan a kémia, akkor utána azért fog elküldeni, mert nem 180 vagy, hanem 173? És ja tényleg ezért, akkor együtt akartál lenni vele egyáltalán?

2020. aug. 3. 07:44
 22/29 anonim válasza:

Nem minősítem a kérdést,normálisan gondolkodó ember nem tesz fel ilyet.

Mi köze a testsúlynak az igényekhez ? Nekik nem szabad válogatni a partnerek közt,örüljön,hogy talál valakit?

2020. aug. 3. 10:52
 23/29 anonim válasza:

Természetes,hogy vannak igényeik.Egy kövér nő miért ne vágyna normális partnerre? Nem divat plus size-nek lenni,de egyre több férfi meri vállalni,hogy a nagyon molett nőkhöz vonzódik.Nekem soha nem okozott gondot,hogy majdnem kétszer akkora kedvesem van,mint én vagyok.

Sajnos még mindig sok túlsúlyos nő gátlásos az alkata miatt.Kevesen merik felvállalni nyíltan,ha 50-60 kg felesleget hordanak.

2020. aug. 3. 11:39
 24/29 anonim válasza:

Én értem a kérdezőt...

Ezek a "nők" mernek nagyot álmodni és igen,ehez hozzájárult a sok agymosás is.

Értem én az dagi nők oldalát is,csak amikor átesnek a ló túloldalára,az már kicsit durva...

Ha én nem az átlaghoz tartozok,akkor nem fogok még plusz igényeket felállítani...az más kérdés,ha a sors egy olyannal hoz össze,akire nem is gondoltam volna...

Egy hajléktalan is álmodozhat a királynő kegyeiről,csak nem biztos,hogy összejön a dolog...

2020. aug. 4. 15:40
 25/29 anonim válasza:
24/24 Nem értek veled egyet,mert a soványak,kapafogúak,csámpásak,sörhasúak stb.... között is vannak nagyarcú emberek,semmi köze a viselkedésüknek a kinézetükhöz.Emberileg vannak nagy bajok,pl az a zárójel is elég gáz. Ez nagyobb baj,minthogy valaki duci. Sztem.
2020. aug. 4. 19:00
 26/29 anonim válasza:

Adok èn egy èrtelmes vàlaszt!

Szerintem az teljesen rendben van, hogy elfogadjàk magukat (bàr sokan tehetnènek is a vàltozàsèrt, ha szeretnènek.)

Azèrt van mindenkinek ilyen elvàràsa, mert FB, Insta ès tàrsai egy teljesen selejt kèpet fest az emberek felè.

Nyilvàn ezek a platformok csak egy kiragadott kèpet/videót mutatnak az illető èletèből. Mindenki irigykedik, h "Jaj, èn dolgozom bezzeg ő tengerpartnàl van!" Közben meg lehet szerencsètlen egy gyàrban robotol 2 èvente tud elmenni nyaralni. Lènyegre vissza, ezèrt van mindenkiem idióta elvàràsa mert ezt nyomja minden újsàg,adó,oldal stb.

2020. aug. 12. 10:58
 27/29 anonim válasza:

Nem értem, miből gondolod, hogy az elhízásnak köze van ehhez. Nem azért, de eléggé bántó és lealacsonyító volt, ahogy írtál.

Annyi oly sok jó ember van, aki úgy gondolja, joga van beleszólni más életébe, "én csak segíteni akarok, nem egészséges ahogy élsz" alapon. Mert szerintem valójában egyáltalán nem erről van szó, dohányosokhoz sem mész oda, osztani az észt.

Vékony és kövér lányoknak\fiúknak lehetnek nagy elvárásaik, jelen esetben nem hiszem, hogy ez számítana.

Gondolom csak mocskolódni akartál egy jót, Én meg fennakadtam rajta, de egészségedre. Remélem most jól fogsz aludni.

2020. okt. 18. 22:40
 28/29 anonim válasza:

Nem számít milyen a külső! Ha pocsék ha szép is vannak főleg a 20-24 alattiak között akik egy gyufaszálat nem akarnak keresztbe tenni életük során, nem hogy dolgozzanak. Tartsák el a férfiak. Úgy gondolják inkább szétteszik a lábukat és cserébe elvárhatnak mindent.

Volt e téren egy elég szégyenletes youtube videó ahol egy 40 év körüli nő tetőtől talpig kinyalva és egy tonna sminkkel magyarázta: Miért is nem ciki ha egy nő nem dolgozik és eltartatja magát. Meg ha ő jól néz ki a férfi számára és eleget tesz neki az ágyban akkor igen is meg kell kapjon tőle minden anyagi támogatást.

A legdurvább, hogy a hozzászólásokban minden nő aki aláírt az egyetértett ezzel. (sajnos kerestem de nem találtam meg talán már törölték)

Persze hozzá teszem, hogy sok férfinak elég ha jól néz ki egy nő. Nem érdekli ha bunkó, vagy nem tud gyereket nevelni. Ez ugyanúgy leírja a férfi szintjét, mint azt a nőt aki csak eltartós pasikkal jön össze.

Azért jó látni a komolyabb férfi társaimat nézve, hogy igen is megválogatják a nőket és a normálisakkal állnak szóba. Ha molett, ha vézna, vagy kicsit csúnyább nem számít. Esze legyen akivel kijön egész életébe. Nem szégyen ha társaságba elviszik mert kulturált tudatos nő.

Vannak nők akik egyszerűen nem fogják fel miért ronda vagy dagi nővel van az a jó hapsi akit kiszemeltek. Hát azért mert az nem akar egy hülyét maga mellé. :D

Tudom hogy nem tetszik ez sok embernek de milliószor több nő akarja, hogy kinyalják a seggét a semmiért amit csinál egész nap, mint amennyi férfi rendelkezik olyan anyagi helyzettel. Na de majd megtapasztalja akit dobnak egy fiatalért, mert hát ugye akinek a külső számít az nem tartja el örökké! Ezért csináltatná fel minél hamarabb magát az ilyen nő. De ha dobja a gyerekkel a férfi akkor már egynek sem kell egy gyermekes nő. Lássuk be! Ha nem dolgozott sosem nem kell munka tapasztalat nélkül sehová. És nyugdíj sem lesz sohasem! Gyermeket meg nem neveli és egy idióta lesz az is. De ezt nem fogja fel a fiatalság.

2020. okt. 20. 12:00
 29/29 anonim válasza:

Én egyáltalán nem úgy látom, hogy a nagyigényűség a plus size nők sajátja lenne. Az ilyen 50 kilós kis pin*virágoknak is vannak aztán igényeik...

Egyébként a környezetemben az összes helyes, magas, izmos pasinak nagydarab, löttyedthájú, zsírfejű, igénytelen barátnője van, szóval ezek a nők simán meg is kapják az igényeiket.

2020. okt. 20. 12:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!