Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ezek a "plus size" nők mióta...

Ezek a "plus size" nők mióta lettek ilyen nagyigényűek? Vagy le lennék maradva és ez lesz az új trend? (mármint menő elhízottnak lenni, és egy elhízottal együtt lenni?)

Figyelt kérdés

Csak lesek a társkeresőkön, hogy milyen elvárásokat írnak ezek a narancsbőrös töltött galambok.

Amúgy lehet tényleg le vagyok maradva, mert ez a plus size dolog is új nekem.

Úgy van az egész feltálalva a társkeresőn mintha valami különleges elérhetetlen nők lennének. Holott csak simán elhízott, egészségtelen emberekről beszélünk.

2020. aug. 2. 20:09
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
#10 mint írtam, felnőtt kategóriába szántam eredetileg a kérdést. Pont azért mert nem akartam hogy tapasztalatlan szűz gyerekek válaszoljanak rá.
2020. aug. 3. 01:10
 12/29 anonim válasza:

10. A pasik a látványra vannak genetikailag elsősorban kódolva, ha külsőleg nem pont az esete akkor egyszercsak nem áll fel rá,mert megunja. Az hogy emberileg okélegyen az kell egy tartós kapcsolathoz.

Nyilván van pali akiknek a dagik jönnek be, vagy aki nem válogat egyáltalán, sok ilyen van.

2020. aug. 3. 01:11
 13/29 anonim válasza:
#12 persze, mert a nőket aztán nem érdekli, hogy nézel ki... Álmodozz csak... Nekik is ugyanolyan fontos, hogy mi milyenek vagyunk.
2020. aug. 3. 01:43
 14/29 anonim válasza:

@12 Imádom mikor az ilyen elhízott, hernyóbajuszos vérpistikék arról fantáziálgatnak, hogy a nőket nem érdekli a külső, nyugodtan lehetsz dagadt, igénytelen, ocsmányság, a nőt csak a belső érdekli. :D hát, hogyne, álmaidban. :)

És fogadok, hogy a kérdező pont egy ugyanilyen selejt, aki elvárja, hogy a nő 10/10 legyen, de ő maga egy dagadék, mert a nőnek majd úgyis jó lesz... XD

2020. aug. 3. 01:50
 15/29 anonim válasza:

"A pasik a látványra vannak genetikailag elsősorban kódolva"

Aztán hol kódoltak téged, drága husom?

2020. aug. 3. 01:52
 16/29 anonim válasza:
Kérdező, neked ugyanúgy elvárásaid vannak, akkor nekik miért ne legyenek?
2020. aug. 3. 01:55
 17/29 anonim válasza:
Miért az ő igényeiken húzod így fel magad, amikor te nem is ilyen nőt keresel? 🤔
2020. aug. 3. 01:57
 18/29 anonim válasza:
12! Persze, a nőket meg csak vattacukorfelhő lelkecskéd érdekli.... 😂
2020. aug. 3. 01:59
 19/29 A kérdező kommentje:

"És fogadok, hogy a kérdező pont egy ugyanilyen selejt, aki elvárja, hogy a nő 10/10 legyen"

Lehet te olyan családból származol ahol az őseid selejt genetikával rendelkeztek, ebből kifolyólag te is az lettél, és most az ebből eredő saját nyomorod próbálod ide kivetíteni. Szomorú történet, az igaz.

Viszont leszögezném ismét, hogy NEM EBBE A KATEGÓRIÁBA szántam a kérdést, mert tudom hogy ide milyen szerencsétlen emberek válaszolgatnak.

Egyébként a #12 szavait érdemes lenne újra elolvasni azoknak akiknek elsőre nem sikerült. Csak hogy elkerüljétek a szövegértelmezési problémákat, és az ebből generált ostoba válaszolásokat.

Mert ahogy nézem itt megint szokás szerint egyesek teljesen máshová terelik a témát, mint amiről egy x válaszoló beszél.

Egyébként örülnék ha a frusztrált szerencsétleneken kívül olyan is válaszolna a kérdésre, aki picit is kompetens a témában.

(még ha sajnos ebbe ciringe kategóriába is került a kérdésem)

2020. aug. 3. 02:31
 20/29 anonim válasza:
És mégis milyen választ vársz egy ilyen kérdésre?
2020. aug. 3. 05:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!