Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lányok/Nők milyen fiút/férfit...

Lányok/Nők milyen fiút/férfit képzeltek egy férjnek, apukának?

Figyelt kérdés

Mennyire számít az hogy hány barátnője volt korábban? Baj ha te lennél neki az első? Vagy ha te lennél a 10.?

Ha választhatnál akkor hány évesen ismernéd meg a jövőbeni gyereked apukáját?

Milyen személyiségű férfi alkalmas férjnek szerinted?

2020. aug. 1. 21:29
 1/4 anonim válasza:
Huh. Én se férjet se gyereket nem akarok, és örülök, hogy nem ilyesmikkel töltenem az idöm. Ilyen nők is vannak :)
2020. aug. 1. 21:44
 2/4 anonim válasza:

Nem igazán érdekelne hány barátnője volt előttem. Hát örülnék ha már most beletudnék bonyolódni egy komolyabb kapcsolatba és 100%-os bizalom lenne, bár nem akarok még gyereket 21 évesen. 25-26 éves koromban viszont már szívesen próbálkoznék.

Aminek örülnék, ha olyan férfivel hozna össze a sors, aki családcentrikus, hűséges, őszinte, kommunikatív, jó humorú és intelligens.

2020. aug. 1. 21:55
 3/4 anonim válasza:

Én 21 éves vagyok, szeretnék férjet. Egy olyan férfit aki soha nem akar gyereket, mert én se akarok. Nem számít, hogy előttem hány barátnője volt, kicsit zavarna viszont ha én lennék az első neki, mert szeretem ha picit tapasztaltabb egy pasi és érti a dolgát. Vannak olyan dolgok amiket szeretek, de ha valaki nem ért hozzá, akkor az tud fájni.

-Én egy olyan férfit szeretnék férjnek aki nyitott mindenféle dologra (ezt a szexuális dolgokra is értem)

-Szeret menni mindenfelé, pl múzeumba, színházba, túrázni, várost nézni.

-Aki imádja az állatokat. (volt olyan párom aki utálta az állatokat, soha többet ilyen embert)

-Nyugodt a természete, nem ordibál minden apróság miatt és nem emel rám kezet.

-De a legfontosabb, hogy szeressük egymást, és egyezzen a jövőképünk.

2020. aug. 1. 22:43
 4/4 anonim válasza:
Baj ha az utolsó szeretnék lenni?
2020. aug. 2. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!