Milyennek képzeltek el?
Figyelt kérdés
Halak, oroszlán aszcendensel#halak #Oroszlánaszcedens
2020. júl. 11. 21:18
1/14 anonim válasza:
Gondoskodo törödö, ésszel bànik a pénzzel, nyugis stabil biztonsàgos az élete, monogàm, meg csupa ilyeneket, ha a hasonlo ismeröseimet veszem alapul.
Az oroszlàn ismerösöm szorgalmasabb és féltékenyebb tipusu, a halak pedig nem elkényelmesedettebb, nem féltékeny tip.
2/14 anonim válasza:
Hosszú göndör szőke haj, tengerkék szemek, ápolt csinos kis bajusz.
A bal lábujjad nagyobb, mint a kislábujjad. Szereted a liftek hangját.
Ha csücsörítesz egészen hasonlítasz egy barackra.
3/14 A kérdező kommentje:
#2 Csinos kis bajusz? xD
2020. júl. 11. 21:40
4/14 anonim válasza:
Külsőleg: Rövid, sötétbarna haj, barna szemek, borosta, vékony testalkat.
Jellemileg: határozottság.
5/14 A kérdező kommentje:
Lány vagyok helloooo
2020. júl. 11. 23:09
6/14 anonim válasza:
Akkor: Hosszú, sötétbarna haj, barna szemek, vékony testalkat. És határozottság. :-D
7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm 😂 És nagyjából talált
2020. júl. 11. 23:16
8/14 anonim válasza:
Pesszimista vagy, a rosszat látod mindenben és non-stop panaszkodsz, mint minden Halak. De mindezt legalább határozottan, mint egy Oroszlán!
10/14 A kérdező kommentje:
Hozzá tenném hogy nem minden halak panaszkodik..Én általában magamban szoktam szenvedni xD. Viszont egy halak ismerősöm nagyon optimista
2020. júl. 12. 11:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!