Ezekkel a méretekkel milyennek képzeltek, szerintetek mennyit kéne fogynom?
175 cm, 61 kg. A méreteim: 84-68-87
20L
5 kg mínusz a cél hogy a beachbody meglegyen nyárra, sok futással (heti 10 km kb.) és tornával, normális ételekkel (bár a cukros üdítőkkel, gyorskajákkal stb. sose volt gondom, nem eszem olyanokat, egyedül az édesség a gyengém, de mindent eltüntettem itthonról :D).
Egyéb tippek is jöhetnek!
"sok futással (heti 10 km kb.)"
Azért a soktól egy picit odébb van.
Szerintem is az már sok lehet. 175-höz elvileg 65 körüli az ideális. Persze ez függ alkattól, csonttól, meg egyebektől, de az 56 már elég karcsú lenne.
Ismertem pont ilyen kaliberű lányt, de ő meg hízni is szeretett volna:D
Fogyni elsősorban azért kellene, hogy a derekadról lemenjen pár centi. Nem sokat, mert a súlyod teljesen jó a magasságodhoz képest. Ha a felesleg lement, inkább erősíteni kéne, hogy formásabb, tónusosabb legyél.
Nekem a beach body nőknél nőiesen izmos testalkatot jelent 15-18% körüli testzsírral.
Nem mindig a szamok a mervadok, de szerintem neked nem kell fogynod...de te latod magadat, mi nem, ugyhogy ahogy te jonak latod :) nekem is az edesseg a legnagyobb mumusom. Most 2 hetet nagy nehezen kibirtam nelkule, de most emiatt a bezartsag miatt nagyon nehez megallni.
F24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!