Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Vörös hajkoronájú Fiúk/Férfiak...

Vörös hajkoronájú Fiúk/Férfiak, nehéz Számotokra az ismerkedés?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy mivel nem viseli 10-ből 8 ember ezt a színt a természet ajándékaként, feltételezem, az átlagnál többször vagytok kitéve az Ed Sheeran/Pumukli hasonlítgatásoknak és a 100x elsütött egyéb, fantáziátlan poénoknak. Mennyi zavar ez Titeket ismerkedésnél? Nem frusztrál Benneteket, hogy valakinek extrán vonzó ez a hajszín?

Egyébként a hajatok nagy csodálója vagyok jómagam is, nem polgárpukkasztó jellegűnek szánom a kérdésem. :)

19/L

2020. júl. 30. 20:58
 1/5 A kérdező kommentje:

*Mennyire zavar...?

Bocsánat, elírtam.

2020. júl. 30. 20:59
 2/5 anonim válasza:

Erre a válasz attól függ. Nem minden a külső, de mivel egyre felszínesebb világban élünk, és ezt nagyon nem csak kinézet terén értem, így a válasz igen.

Bár megjegyzem, nem, h az ismerkedés nehéz, hanem egyszerűen nem vesznek ember számba, és nem is kezelnek úgy/ lekezelőek. A megbámulás, kiröhögés még "jó" szint.

Vannak interjúk Marschalkó Dáviddal (Halott Pénz) Bereczki Zoltánnal (nem kell bemutatni). Hogy csak a magyarpknál maradjunk. Ők elmondják, hogy ez nem negézség/ hátrány, hanem kinkrétan game over élet terén.

Gyerekként, tiniként lelkibeteg voltam. Most a 20as éveimre elfogadtam, hogy nem vesznek ember számba. Jobb, mint beleőrülni.

Ennek ellenére voltak sikereim nőknél, de nem a hajammal értem el. Az mindig hátrány.

Szeretnék családot, de remélem nem lesz vörös gyerekem.

2020. aug. 1. 01:18
 3/5 anonim válasza:
Egyáltalán nem okoz nehézséget, középsuliban ketten is voltunk az osztályban vörös fiúk. A lányok csak még jobban szeretik
2020. aug. 1. 17:11
 4/5 anonim válasza:

Jesszusom, kérlek, soha ne a hajszín alapján legyen magabiztosságotok! Annyira sok helyes vörös hajú srác van a suliban, hogy csak na! Ha tudnátok, hogy a csajokkal mennyiszer beszélünk róla, hogy mennyire szexik és különlegesek, talán el sem hinnétek.

18/N

2020. dec. 14. 01:21
 5/5 anonim válasza:
Nekem elég nehéz, de nem feltétlenül csak a hajszínen múlik. 34/F
2022. jan. 17. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!