Vörös hajkoronájú Fiúk/Férfiak, nehéz Számotokra az ismerkedés?
Úgy értem, hogy mivel nem viseli 10-ből 8 ember ezt a színt a természet ajándékaként, feltételezem, az átlagnál többször vagytok kitéve az Ed Sheeran/Pumukli hasonlítgatásoknak és a 100x elsütött egyéb, fantáziátlan poénoknak. Mennyi zavar ez Titeket ismerkedésnél? Nem frusztrál Benneteket, hogy valakinek extrán vonzó ez a hajszín?
Egyébként a hajatok nagy csodálója vagyok jómagam is, nem polgárpukkasztó jellegűnek szánom a kérdésem. :)
19/L
*Mennyire zavar...?
Bocsánat, elírtam.
Erre a válasz attól függ. Nem minden a külső, de mivel egyre felszínesebb világban élünk, és ezt nagyon nem csak kinézet terén értem, így a válasz igen.
Bár megjegyzem, nem, h az ismerkedés nehéz, hanem egyszerűen nem vesznek ember számba, és nem is kezelnek úgy/ lekezelőek. A megbámulás, kiröhögés még "jó" szint.
Vannak interjúk Marschalkó Dáviddal (Halott Pénz) Bereczki Zoltánnal (nem kell bemutatni). Hogy csak a magyarpknál maradjunk. Ők elmondják, hogy ez nem negézség/ hátrány, hanem kinkrétan game over élet terén.
Gyerekként, tiniként lelkibeteg voltam. Most a 20as éveimre elfogadtam, hogy nem vesznek ember számba. Jobb, mint beleőrülni.
Ennek ellenére voltak sikereim nőknél, de nem a hajammal értem el. Az mindig hátrány.
Szeretnék családot, de remélem nem lesz vörös gyerekem.
Jesszusom, kérlek, soha ne a hajszín alapján legyen magabiztosságotok! Annyira sok helyes vörös hajú srác van a suliban, hogy csak na! Ha tudnátok, hogy a csajokkal mennyiszer beszélünk róla, hogy mennyire szexik és különlegesek, talán el sem hinnétek.
18/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!