Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » A teltebb vagy a vékonyabb...

A teltebb vagy a vékonyabb lányok tetszenek?

Figyelt kérdés
2020. júl. 27. 22:47
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
Amit itt sok ember linkelt “telt” címszóval, azok vékony lányok alkatukhoz képest nagy mellekkel xD Nincs semmi gond ezzel, ízlés dolga csak ne mondjuk már hogy telt, mert az inkább az amikor arányosan mindenhol kicsit kerek. Ugyanígy az sem jó, amikor az egészségügyileg már túlsúlyost nevezik teltnek. Én 167/65 vagyok telt de sportolok és úgy vettem észre hogy ez a legtöbb férfinak rendben van, kivéve akik a vékony, törékeny lányokat szeretik.
2020. júl. 30. 10:44
 22/25 anonim válasza:

Ti hol éltek emberek? Amiket linkeltek, azok vékony lányok, pontosan, ahogy a 21. is írta, hatalmas (valószínűleg nem is természetes) mellekkel.

Ebből az derül ki, hogy még csak képen láttatok nőt. Ha arra számítotok, hogy egy átlag lány (vagy inkább átlag alatti lesz, aki szóba áll veletek) így fog kinézni, amikor levetkőztetitek, akkor nagyon el vagytok tévedve. Sosem lesztek elégedettek a lányokkal, akiket megkaphattok, és pontosan így születnek az incelek. :D Dehát, valakinek annak is kell lenni, legalább több nő marad nekünk. :P

2020. júl. 30. 11:47
 23/25 anonim válasza:
A 18-as válaszoló által linkelt lány inkább már duci, mint telt. Nekem az ilyen alkatú lányok nem jönnek be.
2020. júl. 30. 15:15
 24/25 anonim válasza:

18as vagyok, ha obiektíven nézzük az általam linkelt lány teltkarcsú, a többi pedíg vékony-ideális közötti,de egyáltalán nem teltkarcsú, az egészen más kategória. Mégegyszer, a vékony lány hatalmas mellekkel nem egyenlő a teltkarcsúval.

Valójában a közepes és a linken szereplő lány között van a számomra ideális, de ugyanúgy megfoghat valami az azokon kívül eső lányokban is.

2020. júl. 30. 22:11
 25/25 anonim válasza:
Én a kifejezetten kövér lányokat is nagyon szeretem, akár több 10 kiló plusz is tetszik rajtuk. Tudom hogy nem egészséges az elhízás a szívnek, meg úgy semminek, de attól még tetszenek nagyon.
2021. jan. 31. 23:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!