Nektek a vékonyabb arcú, vagy a szélesebb, "nagyfejű" cicák tetszenek jobban?
És imádom ha nagy felületű fejük van, amire kényelmesen ráhelyezhetem akár a tenyerem...
De egyikkel sincs baj.
Csak például az egyik lány cicám elég pici és néha kicsit zavaró, hogy szinte csak ujjal lehet simizni, mert nem fér el a kezem.
Nwkem a nagy, kerek fejűek tetszenek, mint a brit cicáknak van.
A mostaninak vékony, csontps feje van és imádom.
Lány cicák nagyon szépen kicsi, vékony, elegáns pofival.
Kandúrok meg nagy kerek fejjel tetszenek. Nekem mindig nagyfejű fiú cicáim voltak, a lányoknak meg vékony volt.
Bagolyfejű exkandúrom van, elég pufóka a feje, de jár át hozzánk egy szomszéd kandúr. Naa, akkora fejű házimacskát még nem láttam. El is neveztük "Buci-fejű" kandúrnak :)
Amíg gömbölyű fejű macskám volt, addig az volt a szebb. Kapott "hugicát", neki hosszú vékony feje van, ami igazán kecses volna, ha nem tartozna hozzá egy krumpliorr. De nekem nagyon szép ez is.
Általánosságban talánd a pufók fejűek tetszenek jobban. Talán mert kiscicára emlékeztetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!