Lányok, nők. Tetszenek nektek egy ilyen, vékonyabb srác?
Figyelt kérdés
Tehát, vagyon én. 180 centis, 17 éves szenen alapuló élőlény, ellátva 60 kőkemény kilóval. Sokak szerint helyes vagyok, álltalában kompenzálom a testalkatom öltözködésemmel. (Bőrkabát, egyéd dzsekik, stb) Nem vagyok az átlagos puhány fiú, kiállok magamért, van önbizalmam. Viszont hiába ontom magamba a csirkemelet, edzek stb vastagabb nem leszek, vagy csak elrontok valamit.:D
A kérdés adott, és a mellékelt infómorzsa melett nektek speciel, mennyire lenne visszataszító egy soványabb fiú mint egy olyan akin látszódnak a súlyok? c:
2020. máj. 22. 03:46
A kérdező szavazást indított:
Nem, inkább izom és vastagság.
Persze, nem akadály.
30 szavazat
1/5 anonim válasza:
Menj le konditerembe edzeni, nagyon vékony vagy
Arnold Schwarzenegger a testépités nagy lexikona cimű könyvet vedd meg, abban benne van hogy kell edzeni rendesen
Legalább 15-20 kilót kéne hiznod
2020. máj. 22. 05:28
2/5 anonim válasza:
Inkább vékony legyél, mint elhízott.
2020. máj. 22. 11:28
3/5 anonim válasza:
Egyél még valamit,igen sovány vagy,de a magasságod jó.
2020. máj. 22. 17:22
4/5 anonim válasza:
Az a lényeg, hogy nem vagy alacsony. Nekem mindig is a vékony alkat jött be, 40N vagyok, és ez tinikorom óta nem változott :). Vékony és magas :).
2020. máj. 23. 22:53
5/5 anonim válasza:
A stílusod mindent kompenzál. :D
2020. jún. 15. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!