Mennyi pénzt költötök el társkeresésre?
0 Forintot.
Boldog kapcsolatban élek már két éve :)
Max egy hónap elofizetes. Ennyi idő alatt kiderul, hogy van e az adott oldalon olyan akivel van kozos érdeklődés. Randi? Nyilván nem világ körüli utazásrol szól az első néhány találkozás.. Telefonszamla? Igen, az kicsit megnövekedhet.. Utazás: 100 km-en belül? :) remélem, hasznos volt a hozzaszolasom :D
Miért? Milyen költségek merültek fel?
rosszlanyok féle oldalról a randi 15-20 ezredesbe kerül mindig.
Ha sokszor megyek vissza egy lányhoz van hogy kevesebből is kijön mert ismerőstől senki sem kér el sok pénzt sose.
Nem kell mellé vele elmennem nagybevásárlásokra nem fogom látni fingani meg hallani milyen mikor a bableves után nyom egy hatalmasat recsegőset a wc-n.
Jelenleg 0 forint, mert már több mint egy éve foglalt vagyok, de előtte elég sokat randiztam.
Az pedig egy tévhit, hogy a férfinak rengeteget kell költeni ismerkedésre. Fél év alatt kb 20 lány közül 2 esetben fizettem én és egy esetben meg is hívtak, mert olyan helyen voltunk ahol nem lehetett kártyával fizetni és csak azt volt nálam. Később nem engedte, hogy vissza adjam.
A legtöbb randin így egy sör, kávé árát kellett fizetnem, de volt sok ahol igazán sehova sem mentünk, csak beszélgettünk.
(Itt leginkább első randikat írok le. Plusz egy fiatal egyetemista szemszögéből, így lehet másoknak más a tapasztalata)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!