Lányok! Érdekelne titeket egy külsőre (is) álompali?
Nem köntörfalazok, kimondom: minden lány felizgul, amikor meglát. Így születtem, nem volt sok részem benne, max a szteroidokban, de hát az kell, hogy dagadjon a bicó.
A külső tökéletesség belülre is átterjedt, az évek alatt egy fantasztikus személyiség alakult ki bennem, amit viszont a lányok többsége úgy fejez ki számomra, hogy "hülye", "egoista" meg "nárcisztikus", és ezeket gyakran fokozzák is. Nem bírom felfogni, hogy ezt miért mondják, igazat megvallva az utolsót nem is tudom mit jelent, bár a nárcisz szép virág, lehet, hogy a külsőmre utal, ha a hangnemből nem is tűnik így. Szerintem a lányok hibája, valahol elromlottak az evolúció során, és most azon élik ki magukat, hogy a náluk sokkal jobbakat lehúzzák. Change my mind.
Mindegy, nem is ez a lényeg, hanem hogy végre találjak egy hozzám illő nagyon szép, kedves, intelligens nőt, aki meg tud becsülni és hűséges tud maradni még annak ellenére is, hogy engem mindenki megnéz mindenhol. Nyilván nem árt, ha ezeket leszámítva teli vagy jó tulajdonságokkal, esetleg gazdag vagy, ilyesmi, ezek plussz pontok.
Amit kínálok, az sem piskóta, persze azokon kívül, amiket már leírtam: legalább 80-szor kinyomlak fekve, ha olyan vagy, amilyet akarok (olyan legyél); eldicsekedhetsz mindenkinek, hogy a barátod vagyok; igény szerint bevezethetlek a modellkedés világába, hisz ez az én otthonom (értsd: hajléktalan); és persze nagyon foglak szeretni. Ezen kívül tőlem mindent megkapsz, amit csak akarsz, annyi kikötéssel, hogy nagyon drága ne legyen, hisz a kondi nem olcsó dolog, mellette a diétával, a munkanélküli segély pedig nem túl sok.
Írj, ha úgy gondolod, hogy megérdemelsz.
#41 Akkor is írhatok, ha nem szeretem, de köszönöm az engedélyt.
#42 Ó értem, szóval ne is próbálkozzak a butákkal szemben, úgysem fogják fel a mondandómat. Ez egy bölcs tanács, köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!