Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lányok! Érdekelne titeket egy...

Lányok! Érdekelne titeket egy külsőre (is) álompali?

Figyelt kérdés

Nem köntörfalazok, kimondom: minden lány felizgul, amikor meglát. Így születtem, nem volt sok részem benne, max a szteroidokban, de hát az kell, hogy dagadjon a bicó.

A külső tökéletesség belülre is átterjedt, az évek alatt egy fantasztikus személyiség alakult ki bennem, amit viszont a lányok többsége úgy fejez ki számomra, hogy "hülye", "egoista" meg "nárcisztikus", és ezeket gyakran fokozzák is. Nem bírom felfogni, hogy ezt miért mondják, igazat megvallva az utolsót nem is tudom mit jelent, bár a nárcisz szép virág, lehet, hogy a külsőmre utal, ha a hangnemből nem is tűnik így. Szerintem a lányok hibája, valahol elromlottak az evolúció során, és most azon élik ki magukat, hogy a náluk sokkal jobbakat lehúzzák. Change my mind.

Mindegy, nem is ez a lényeg, hanem hogy végre találjak egy hozzám illő nagyon szép, kedves, intelligens nőt, aki meg tud becsülni és hűséges tud maradni még annak ellenére is, hogy engem mindenki megnéz mindenhol. Nyilván nem árt, ha ezeket leszámítva teli vagy jó tulajdonságokkal, esetleg gazdag vagy, ilyesmi, ezek plussz pontok.

Amit kínálok, az sem piskóta, persze azokon kívül, amiket már leírtam: legalább 80-szor kinyomlak fekve, ha olyan vagy, amilyet akarok (olyan legyél); eldicsekedhetsz mindenkinek, hogy a barátod vagyok; igény szerint bevezethetlek a modellkedés világába, hisz ez az én otthonom (értsd: hajléktalan); és persze nagyon foglak szeretni. Ezen kívül tőlem mindent megkapsz, amit csak akarsz, annyi kikötéssel, hogy nagyon drága ne legyen, hisz a kondi nem olcsó dolog, mellette a diétával, a munkanélküli segély pedig nem túl sok.

Írj, ha úgy gondolod, hogy megérdemelsz.

2020. júl. 23. 22:55
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim válasza:
Hello álompasi,merrefele laksz,és milyen magas vagy,mert 175alatt nem ismerkedek,korod,súlyod,horoszkópod,és vastag a bankszámlád?
2020. júl. 24. 09:09
 12/52 anonim válasza:

3# Miért akarnál te komoly kapcsolatot, ha bárkit megkaphatsz?

Jaa, hát igen, ahhoz be kell hazudni a komoly kapcsolatot....

2020. júl. 24. 09:33
 13/52 anonim válasza:
Én biztos, hogy megérdemlem.
2020. júl. 24. 09:38
 14/52 anonim válasza:

6# Feleségedet...

Ha ez igaz, nem vagy normális

Éld ki magad, kár ilyen jó adottságokkal elkötelezni magad!

Sok sikert!

Nektek is csajok! Ja bocs, leendő "feleségek"

😂😂😂😂😂😂

2020. júl. 24. 09:39
 15/52 A kérdező kommentje:
Na látom mindenkiből megszólalt az irigység. Nektek még unalmasabb életetek lehet, mint nekem, ha ide jártok szidni a nálatok jobbakat. Nehogy egyszer élőben összefussunk aztán ne férjetek el a 90 centi átmérőjű bicepszem mellett.
2020. júl. 24. 10:00
 16/52 anonim válasza:
Szuz kisfiu, unalmas elettel.
2020. júl. 24. 11:25
 17/52 anonim válasza:
😂😂😂
2020. júl. 24. 12:10
 18/52 anonim válasza:
Átkozottul intelligens lehetsz, ha azt sem tudod, hogy mit jelent a nárcisztikus személyiségzavar...
2020. júl. 24. 16:39
 19/52 anonim válasza:

15# Mit vártál? Idejössz frusztrálni a jónépet.

Miért itt csajozol, ha annyira álompasi vagy? Én ugyan nem vagyok az, de még így is utolsó utáni lehetőségként tekintek a gyakorira társkeresés szempontjából

2020. júl. 24. 17:52
 20/52 anonim válasza:

"Szerintem a lányok hibája, valahol elromlottak az evolúció során, és most azon élik ki magukat, hogy a náluk sokkal jobbakat lehúzzák"

Mindjárt képbe kerülnek olyan fogalmak, mint az evolúció... :DD Szerintem meg ne erőltesd a tudományt, maradj inkább a gyúrásnál meg a modellkedésnél, az a te asztalod

2020. júl. 24. 17:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!