Lányok! Érdekelne titeket egy külsőre (is) álompali?
Nem köntörfalazok, kimondom: minden lány felizgul, amikor meglát. Így születtem, nem volt sok részem benne, max a szteroidokban, de hát az kell, hogy dagadjon a bicó.
A külső tökéletesség belülre is átterjedt, az évek alatt egy fantasztikus személyiség alakult ki bennem, amit viszont a lányok többsége úgy fejez ki számomra, hogy "hülye", "egoista" meg "nárcisztikus", és ezeket gyakran fokozzák is. Nem bírom felfogni, hogy ezt miért mondják, igazat megvallva az utolsót nem is tudom mit jelent, bár a nárcisz szép virág, lehet, hogy a külsőmre utal, ha a hangnemből nem is tűnik így. Szerintem a lányok hibája, valahol elromlottak az evolúció során, és most azon élik ki magukat, hogy a náluk sokkal jobbakat lehúzzák. Change my mind.
Mindegy, nem is ez a lényeg, hanem hogy végre találjak egy hozzám illő nagyon szép, kedves, intelligens nőt, aki meg tud becsülni és hűséges tud maradni még annak ellenére is, hogy engem mindenki megnéz mindenhol. Nyilván nem árt, ha ezeket leszámítva teli vagy jó tulajdonságokkal, esetleg gazdag vagy, ilyesmi, ezek plussz pontok.
Amit kínálok, az sem piskóta, persze azokon kívül, amiket már leírtam: legalább 80-szor kinyomlak fekve, ha olyan vagy, amilyet akarok (olyan legyél); eldicsekedhetsz mindenkinek, hogy a barátod vagyok; igény szerint bevezethetlek a modellkedés világába, hisz ez az én otthonom (értsd: hajléktalan); és persze nagyon foglak szeretni. Ezen kívül tőlem mindent megkapsz, amit csak akarsz, annyi kikötéssel, hogy nagyon drága ne legyen, hisz a kondi nem olcsó dolog, mellette a diétával, a munkanélküli segély pedig nem túl sok.
Írj, ha úgy gondolod, hogy megérdemelsz.
Szia, mondjuk oke, hogy tomeletes vagy, de a 90cms bicepsz messze van a tokeletestol, mert nem is hiszem hogy letezik es ha letezne akkor is csunya lenne :D
A masik, tokeletes test? Ha mar megy a teszto es eleg komolyan (ha mar 90es bicepsz) akkor gondolom a synthol is megy (maskepp dupla lehetetlen) akkor te fenyevekre vagy a tokeletes kulsotol :) max az arcod lehet jo, de a test? Az végképp, en magas vekony srac vagyok, 10/7 es fejjel kb, de 10 bol 8 csajt elszednek toled te godzilla :) :D
Mellesleg nem vagyok irigy :) sott elismeresem a teljesitmenyedre, mivel azert ugyanolyan komoly munka van benne kokszal is, mint ha naturalba nyomnad (persze ha letezel egyaltalan :D)
Viszont nem vagy gaz :) kiirtad hogy tokeletes vagy, ezzel semmi gond nincs, a gond ott kezdodik, hogy valaki meg be is ajanlkozik :D lanyok ez szegyen ratok nezve :D nem eleg hogy egy kamu kerdesre reagaltok de meg be is ajanljatok magatok xD
#18 örülök, hogy szerinted sem ezen múlik és köszönöm.
#19 unalmas már, hogy mindenkit fel tudok szedni a külsőmmel, ezért kell ez a hely, ahol nem tudják pontosan hogy nézek ki.
#20 te okos vagy én meg jól nézek ki. Lehet, hogy minket kéne összegyúrni grrr.
#21 bárhogy nézem te vagy itt a legnagyobb szégyen, hisz egy (szerinted) kamu kérdés alá leírtál ennyi felesleges infót a gyúrásról meg a csajozásról, holott simán kenterbe vernélek.
#20 vagyok:
Rövidlátó is vagy, ha az-az alaptézised, hogy valaki vagy okos lehet, vagy jól nézhet ki, de a kettő együtt nem állhat fenn. Másrészről az pedig éretlenségre ad okot, hogy nem egész emberként keresel egy egész embert, hanem valakit, aki kitölti a hiányosságaidat...
Kenterbe vernél? :D hát figyelj, ha az arcod 10/10 akkor lehet, hogy kb addig vezetnél, amég ki nem nyitod a szádat :D utána több, mint a fele fejvesztve menekülne :)
Vagy várj, nem is, veled maradna, csak velem csalna ;) a helyzet az, hogy sok ilyen "férfi"-t csal meg az asszonya olyannal, mint én.
Szégyen vagyok? Oké, nagyon megsértettél :D nem tudom most mit csináljak? Ahh megvan, megyek dugni :)
"nehogy ne férjünk el a 90 centis bicepszem miatt"
Legalább reális adatokat írnál,bár az abszolút laikus elhiszi mert fogalma nincs a témával kapcsolatban,de ha valaki konyít egy kicsit is a dologhoz az felismeri,hogy milyen balek vagy.
Csak hogy alap információkról tájékozódást nyerj:Arnold Schwarzenegger karja volt 56-os fénykorában.
Röhejes vagy.
Hékás, el innen az összeesküvés elméletekkel, ez egy komoly kérdés.
#24 igazad van, én is büszke lennék, ha csak arra kellenék a nőknek, hogy megcsalják a párjukat, fontosnak érezheted magad.
#25 a két karom átmérőjét és a lábfejem hosszát összeadva kaptam az eredményt, nem úgy kell, mester?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!