Melyik lánynak lenne kedve ismerkedni egy ezermesterrel?
Szép estét minden idetévedőnek, ma egy okos, jóképű, nem büdös, barna hajú férfit szeretnék bemutatni nektek, akinek a mellkasán van egy anyajegy és mint a kérdésben is olvasható, mindenhez ért, mindent meg tud javítani, össze tud rakni. Én vagyok ez ha nem lenne egyértelmű.
Állj! Hogy legyen értelme tovább olvasnod egy sikersztorit, az életemet/jövőbeli életünket, ahhoz pár egyszerű dolog szükséges: legyél nagyon csúnya, ne kelljen féltékenykednem, ne nagyon érts semmihez, hadd érezzem jobbnak magam, ne tudj főzni, mosni és legyél lusta. Ezek tudom, hogy nagy kérések ezen az oldalon, hisz itt mindenki tökéletes, csak a belső számít blabla, de én szeretnék találni egy ilyet.
Az ideális nőket szeretettel köszöntöm ismét. Pár dolgot még megosztanék magamról. Tudjátok vannak az ilyen modell pasik. Na hát az nem én vagyok, de szeretek beszélgetni, sportolni (foci, tenisz), túrázni, aludni meg ilyen unalmas dolgokat. Ezermester létemre minden laza anyát jól meghúzok, ezt azért még megemlíteném, ne érjen meglepetés.
Ha felkeltettem az érdeklődésed, privátban keress.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!