Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Melyik lánynak lenne kedve...

Melyik lánynak lenne kedve ismerkedni egy ezermesterrel?

Figyelt kérdés

Szép estét minden idetévedőnek, ma egy okos, jóképű, nem büdös, barna hajú férfit szeretnék bemutatni nektek, akinek a mellkasán van egy anyajegy és mint a kérdésben is olvasható, mindenhez ért, mindent meg tud javítani, össze tud rakni. Én vagyok ez ha nem lenne egyértelmű.

Állj! Hogy legyen értelme tovább olvasnod egy sikersztorit, az életemet/jövőbeli életünket, ahhoz pár egyszerű dolog szükséges: legyél nagyon csúnya, ne kelljen féltékenykednem, ne nagyon érts semmihez, hadd érezzem jobbnak magam, ne tudj főzni, mosni és legyél lusta. Ezek tudom, hogy nagy kérések ezen az oldalon, hisz itt mindenki tökéletes, csak a belső számít blabla, de én szeretnék találni egy ilyet.

Az ideális nőket szeretettel köszöntöm ismét. Pár dolgot még megosztanék magamról. Tudjátok vannak az ilyen modell pasik. Na hát az nem én vagyok, de szeretek beszélgetni, sportolni (foci, tenisz), túrázni, aludni meg ilyen unalmas dolgokat. Ezermester létemre minden laza anyát jól meghúzok, ezt azért még megemlíteném, ne érjen meglepetés.

Ha felkeltettem az érdeklődésed, privátban keress.

2020. júl. 23. 00:07
1 2
 1/16 anonim válasza:
Azt is bele kellett volna írnod milyen erőltetett a humorod.
2020. júl. 23. 00:46
 2/16 A kérdező kommentje:
Gondoltam már épp elég jó tulajdonságot írtam magamról, nem akarok egoistának tűnni.
2020. júl. 23. 01:02
 3/16 anonim válasza:
Nem volt tul vicces, valszeg szuz is vagy meg :/
2020. júl. 23. 06:29
 4/16 anonim válasza:
Fogadjunk most láttad a Falfúró című filmet.
2020. júl. 23. 07:42
 5/16 anonim válasza:
Te beteg vagy...
2020. júl. 23. 08:44
 6/16 anonim válasza:
Elolvasni is sok volt, nemhogy találkozni veled!
2020. júl. 23. 09:06
 7/16 anonim válasza:
LYézusom...
2020. júl. 23. 09:48
 8/16 anonim válasza:
Ez Alekosz.Nem jött be Cicciolinának, most itt próbálkozik.
2020. júl. 23. 10:13
 9/16 anonim válasza:
Gagyi
2020. júl. 23. 10:17
 10/16 anonim válasza:
Legalább jó fodrász vagy?
2020. júl. 23. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!