Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lányok! Kinek lenne kedve egy...

Lányok! Kinek lenne kedve egy korához képest fiatalos emberi lénnyel ismerkedni? :) 23/F

Figyelt kérdés

Amúgy komolyra véve a szót, tényleg fiatalabb vagyok a koromnál fogva, így gondoltam kiemelem. De nem írnék itt magamról regényeket, így röviden ismertetném magam:

Külsőleg:

177 cm magasság, 60 kg, normál alkat vagyok, rövid sötétbarna hajam van és kék szemem.

Belsőleg:

Nos azt majd dötsd el te :) Amúgy túl jó lelkű vagyok, meg egy megértő és hűséges típus, legalább is én így látom magam.

Korhatárt úgy nem szabnék meg ismerkedés terén, mert ha meg van a szimpátia kölcsönösen, akkor nem számít a kor szerintem. Jó azért idős nagyik kíméljenek :D Illetve kamu trollokra és meleg csávókra se vagyok kíváncsi, mert úgy is kiderül előbb-utóbb ki a másik fél.

Elsősorban Borsod megyéből keresnék társat lány személyében, de nem zárom ki a más megyékből valókat sem, mert akinek nem akadály a távolság és vevő az ismerkedésre, akkor írhat ugyanúgy nyugodtan.

Túrások és kockák előnyben :D

2020. júl. 22. 16:24
 1/7 anonim válasza:
Túrások és kockák:D érdekes párosítás
2020. júl. 22. 17:13
 2/7 A kérdező kommentje:
Az a 2 fő hobbim :)
2020. júl. 22. 17:25
 3/7 anonim válasza:
Bazdki, a kor és az utolsó sor is passzol rám. Szóval akár nekem is írhatnának :D
2020. júl. 22. 17:54
 4/7 anonim válasza:
Pubg vagy cod? :D
2020. júl. 22. 19:08
 5/7 anonim válasza:
LoL
2020. júl. 22. 19:09
 6/7 A kérdező kommentje:

Na, de most komolyan :D

Amúgy cod, de rainbow six is jöhet :)

2020. júl. 22. 19:16
 7/7 anonim válasza:

Korodhoz képest?

Miért amúgy öreg vagy? Xd

Nem elég hogy nagyon fiatal de még annál is fiatalabb omg

Tini kategóriába kellett volna kiírni a kérdést

2020. júl. 22. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!