Lányok! Kinek lenne kedve egy korához képest fiatalos emberi lénnyel ismerkedni? :) 23/F
Amúgy komolyra véve a szót, tényleg fiatalabb vagyok a koromnál fogva, így gondoltam kiemelem. De nem írnék itt magamról regényeket, így röviden ismertetném magam:
Külsőleg:
177 cm magasság, 60 kg, normál alkat vagyok, rövid sötétbarna hajam van és kék szemem.
Belsőleg:
Nos azt majd dötsd el te :) Amúgy túl jó lelkű vagyok, meg egy megértő és hűséges típus, legalább is én így látom magam.
Korhatárt úgy nem szabnék meg ismerkedés terén, mert ha meg van a szimpátia kölcsönösen, akkor nem számít a kor szerintem. Jó azért idős nagyik kíméljenek :D Illetve kamu trollokra és meleg csávókra se vagyok kíváncsi, mert úgy is kiderül előbb-utóbb ki a másik fél.
Elsősorban Borsod megyéből keresnék társat lány személyében, de nem zárom ki a más megyékből valókat sem, mert akinek nem akadály a távolság és vevő az ismerkedésre, akkor írhat ugyanúgy nyugodtan.
Túrások és kockák előnyben :D
Na, de most komolyan :D
Amúgy cod, de rainbow six is jöhet :)
Korodhoz képest?
Miért amúgy öreg vagy? Xd
Nem elég hogy nagyon fiatal de még annál is fiatalabb omg
Tini kategóriába kellett volna kiírni a kérdést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!