Tanácsra lenne szükségem, hogyan és hol tudnék emberekkel ismerkedni, barátkozni?
Valóságban:
Ha csak ismerős vagy ivópajti kell, akkor kocsmákban és egyéb szórakozóhelyeken.
Ha valóban barát kell, akkor persze kis eséllyel, de olyan helyeken ahova Te is szeretsz járni.. pl, könyvtár, ha szeretsz olvasni, vagy akár csak buszra várva elkezdesz beszélgetni valakivel. Persze így kisebb az esélye annak, hogy szoros barátság lesz.
Interneten:
Ismét, ha csak "ismerős" kell, akkor bármelyik chat oldal, vagy akár itt a gyakori.
Ha internet barát, akkor rengeteg lehetőség van, szintén a gyakori egy megfelelő hely, vagy fórumoldalak...
Igazából kellene valamilyen információ arról, hogy milyen irányba megy az érdeklődési köröd. :)
Jól mondják az előttem szólók,szinte bárhol lehet..^^
Interneten akár itt is,vagy esetleg chat.hu..?!:o
Èn sok sikerrel nem jártam,de kipróbáltam azt is..~
Ha gondolod èn szívesen beszèlgetek meg ilyenek,bárkivel igazából^^ Aki szeretne írjon.
23/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!