Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Melyik lány ismerkedne egy...

Melyik lány ismerkedne egy ilyen szánalmas fiúval?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Én egy elég magányos, magamnak való fiú vagyok, akit sokszor a saját kutyája is megugat.

Sokak szerint idegesítő vagyok, sokszor random felemelem a hangom, néhányan meg is szólnak ezért, főleg amikor a 10 emeletes tetején kiabálom, hogy leugrok vagy ilyesmi.

Ezen kívül olyan rusnya vagyok, hogy zsákban vittek óvodába. Önbizalmam a hangyákkal vacsorázik, egy lány sem áll velem szóba, mondják vegyem már át azt az inget, ami egy hete rajtam van, meg mossak már hajat. Ezt mind megtenném, ha nem menne el az összes pénzem játékgépezésre.

Egyszerűen nem tudok mit tenni, pedig ha jobban megismerne végre valaki, egyből tudná, hogy én vagyok az igazi. Annyira reménytelennek érzem a helyzetem, hogy már ide jöttem ismerkedni.

Elvileg az ellentétek vonzzák egymást, tehát ha van itt olyan lány, aki legalább az összes tulajdonságomban eltér tőlem, és szeretne többet megtudni rólam, vagy csak megsajnált, nekem az is jó, privátban keressetek.

A béke univerzuma öleljen át titeket! Enter

2020. júl. 21. 23:59
1 2 3 4
 31/37 anonim válasza:
Istenem....
2020. júl. 24. 06:20
 32/37 anonim válasza:
De ezen amúgy csak nevetni lehet,nem?XD
2020. júl. 24. 06:20
 33/37 A kérdező kommentje:
Mi olyan vicces?
2020. júl. 24. 10:01
 34/37 anonim válasza:
😂.
2020. júl. 24. 12:43
 35/37 anonim válasza:
Én sem tudom mi vicces benne, persze ha velük történne, már nem lenne annyira...
2020. júl. 25. 00:44
 36/37 anonim válasza:
Hékás, nem te írtad ezt a mesterművet is? https://www.gyakorikerdesek.hu/ismerkedes__tarskereses__1060..
2020. júl. 25. 00:46
 37/37 A kérdező kommentje:
Dehogy, amúgy meg ki használja a hékás szót? Tiszta ódivatú.
2020. júl. 25. 00:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!