Melyik lány ismerkedne egy ilyen szánalmas fiúval?
Sziasztok! Én egy elég magányos, magamnak való fiú vagyok, akit sokszor a saját kutyája is megugat.
Sokak szerint idegesítő vagyok, sokszor random felemelem a hangom, néhányan meg is szólnak ezért, főleg amikor a 10 emeletes tetején kiabálom, hogy leugrok vagy ilyesmi.
Ezen kívül olyan rusnya vagyok, hogy zsákban vittek óvodába. Önbizalmam a hangyákkal vacsorázik, egy lány sem áll velem szóba, mondják vegyem már át azt az inget, ami egy hete rajtam van, meg mossak már hajat. Ezt mind megtenném, ha nem menne el az összes pénzem játékgépezésre.
Egyszerűen nem tudok mit tenni, pedig ha jobban megismerne végre valaki, egyből tudná, hogy én vagyok az igazi. Annyira reménytelennek érzem a helyzetem, hogy már ide jöttem ismerkedni.
Elvileg az ellentétek vonzzák egymást, tehát ha van itt olyan lány, aki legalább az összes tulajdonságomban eltér tőlem, és szeretne többet megtudni rólam, vagy csak megsajnált, nekem az is jó, privátban keressetek.
A béke univerzuma öleljen át titeket! Enter
Az elletétek emberi kapcsolatokban nagyon ritkán vonzzák egymást, és elég gáz hogy önbecsmérléssel akarod a figyelmet magara felhívni.
Játékgép, komolyan? Gratulálni tudok csak. Megérdemled.
#2, ezzel még csak jobban elveszed a bizalmát.
Abban egyetértek, hogy a játékgépről valahogy le kell szoknod. Erre ugye tudsz találni több megoldást is, vannak ugye ilyen csoportok, ahova el tudnál járni ez miatt. Persze van más megoldás is, de az a legegyszerűbb. A másik, ami szerintem a legjobb, ha önerődből, ami sokkal nehezebb lesz, megpróbálsz leszokni róla. Ha a lányok is ezt mondják ott, de már te nagyon szeretnél egyel összejönni, akkor szerintem hallgass rájuk.
Ez az ellentétek vonzzák egymást, az csak olyankor igaz, ha a fiú csúnya, de sok pénze van, viszont a lány szép, de neki kevés van, na ilyenkor ténleg vonzák egymást, máskor nem. Nagyon jó kis önbizalom növelés, én is azt szoktam csinálni, tudom, most emiatt fognak lepontozni, hogy ilyen hülye nem lehetek, de nekem bevált, hogy pl kikor az utcán vagyok, általában ha egy ismerőssel, akkor hülyeségeket kiabálok meg csinálok, ezzel nagyobb lesz az önbizalmad, legalábbis nekem nagyobb lett sokkal, másrészt ha valakinek rossz napja van, akkor lehet pont azzal fogod felvidítani, mert valami bicceset csináltál, ezzel segítesz is másokon.
Ha idegesítőnek tartanak, de mindig, akkor azokkal ne foglalkozz, ha van, aki csak néha, azzal igen, mert az lesz a normálisabb ember. Tudom nehéz, hogy ne foglalkozz velük, de megéri.
A másik, lehet, hogy te tényleg egy jó ember vagy, próbálj másokkal is beszélni akkor, de azért a tanácsaikat fogadd meg.
És igen, lehet, hogy itt a végén még sokkal jobb barátokra, vagy barátnőre fogol rátalálni, mint akik ott vannak a környezetedben.
Gondolom, a Kérdező az itt szenvedőket akarja gúnyolni.
Kár, hogy túltolta, mert ez inkább szánalmas, mint vicces.
Köszönöm annak, aki segíteni akar, a kaszinóban átgondolom délután amit írtatok.
Aki azt mondja, hogy kamu kérdés, vagy kinevet, az nyaljon sót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!