Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » A dolgos közmunkás férfiak...

A dolgos közmunkás férfiak miért nem jöhetnének össze doktornőkkel ha tényleg csak a szerelem számit?

Figyelt kérdés
2020. júl. 19. 10:12
1 2 3
 21/29 anonim válasza:

20-as nemár

Ez pont fordítva van

Nézz szét itt gyakorin

Aki top 300-as egyetemre járt annak már akkor a pofája mint 3000 politikusnak és 800 zenésznek együttvéve

Amikor valaki azt írja,hogy csak 2000.helyezett egyetemre jár akkor meg a fél gyakorikerdesek leoltja,hogy az szart sem ér és normális országba soha nem vesznek fel sehova olyan egyetemmel :D

2020. júl. 20. 16:41
 22/29 anonim válasza:

A műszakisok tényleg nagyképűek, de amúgy sokkal több rosszat tapasztaltam nem diplomásoktól. Nézd csak meg ezt a kérdést is, a szakmunkások egyből a fizetésükre verik. Ez az, amiből a diplomások nem kérnek.

Neves egyetemen végeztem, de a szakom nem számít menőnek. Sok tanulás, sok munka, kevés pénz. Ennek ellenére a mérnökökön és informatikusokon kívül bárkivel megtalálom a közös hangot anélkül, hogy egymás zsebében turkálnánk.

2020. júl. 20. 16:49
 23/29 anonim válasza:

22-es ne szórakozz

Nézz meg egy gyakoris kérdést

Egyből mindenki írja hogy aki nem top100as egyetemre járt azt kb meg kell ölni mert annyit is èr :D

Meg hogy aki nem nyugat-európai vagy amerikai egyetemre ment annak az örömlány anyukáját

2020. júl. 20. 16:53
 24/29 anonim válasza:
Hát mi nem ugyanazt az oldalt nézzük. :D Minden diplomáról szóló kérdésnél jön a sok Jani, aki megmondja, hogy a doktoris ismerőse egy villanykörtét sem tud kicserélni, bezzeg Józsi a burkoló öt nyelven beszél és hobbiból borszakértő, történész, zongorista, politológus, kutatóorvos és TÖBB A FIZETÉSE.
2020. júl. 20. 16:57
 25/29 anonim válasza:

Mi a szakmád?

Melyik egyetemre jártál?

2020. júl. 20. 17:00
 26/29 anonim válasza:
Írtam, hogy egészségügy. Sotera jártam. Lehet támadni. :)
2020. júl. 20. 17:01
 27/29 anonim válasza:

26-os szerintem az jó suli,nemhiaba egyharmada külföldi

De múltkor pl feltettem egy kérdést,hogy Semmelweis vagy Becsi Orvostudomanyi Egyetemre érdemesebb menni és mindkét sulit szétoltották hogy aki nem Oxford az annyit is ér

2020. júl. 20. 17:16
 28/29 anonim válasza:

Ilyet én is láttam. Viccesek ezek a fokozatok. Ha érettségid van, miért nincs diplomád? Ha diplomád van, miért nem műszaki? Ha műszaki, miért nincs doktorid? Ha doktorid van miért nem a BME-n? Ha ott, akkor miért nem külföldön? Ha külföldön, akkor miért nem amerikában? Ha amerikában, akkor kamuzol. Egyszer az elnöknek kéne ide kommentelni. :D

De visszatérve az előző témára, szerintem egy szakmunkást jobban elfogad a társadalom, mint egy (pár kivétellel) nem műszaki diplomást.

2020. júl. 20. 17:25
 29/29 anonim válasza:

Hát nem tudom

De amúgy te milyen egészségügyis vagy?

Ápoló?

2020. júl. 20. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!