A dolgos közmunkás férfiak miért nem jöhetnének össze doktornőkkel ha tényleg csak a szerelem számit?
20-as nemár
Ez pont fordítva van
Nézz szét itt gyakorin
Aki top 300-as egyetemre járt annak már akkor a pofája mint 3000 politikusnak és 800 zenésznek együttvéve
Amikor valaki azt írja,hogy csak 2000.helyezett egyetemre jár akkor meg a fél gyakorikerdesek leoltja,hogy az szart sem ér és normális országba soha nem vesznek fel sehova olyan egyetemmel :D
A műszakisok tényleg nagyképűek, de amúgy sokkal több rosszat tapasztaltam nem diplomásoktól. Nézd csak meg ezt a kérdést is, a szakmunkások egyből a fizetésükre verik. Ez az, amiből a diplomások nem kérnek.
Neves egyetemen végeztem, de a szakom nem számít menőnek. Sok tanulás, sok munka, kevés pénz. Ennek ellenére a mérnökökön és informatikusokon kívül bárkivel megtalálom a közös hangot anélkül, hogy egymás zsebében turkálnánk.
22-es ne szórakozz
Nézz meg egy gyakoris kérdést
Egyből mindenki írja hogy aki nem top100as egyetemre járt azt kb meg kell ölni mert annyit is èr :D
Meg hogy aki nem nyugat-európai vagy amerikai egyetemre ment annak az örömlány anyukáját
Mi a szakmád?
Melyik egyetemre jártál?
26-os szerintem az jó suli,nemhiaba egyharmada külföldi
De múltkor pl feltettem egy kérdést,hogy Semmelweis vagy Becsi Orvostudomanyi Egyetemre érdemesebb menni és mindkét sulit szétoltották hogy aki nem Oxford az annyit is ér
Ilyet én is láttam. Viccesek ezek a fokozatok. Ha érettségid van, miért nincs diplomád? Ha diplomád van, miért nem műszaki? Ha műszaki, miért nincs doktorid? Ha doktorid van miért nem a BME-n? Ha ott, akkor miért nem külföldön? Ha külföldön, akkor miért nem amerikában? Ha amerikában, akkor kamuzol. Egyszer az elnöknek kéne ide kommentelni. :D
De visszatérve az előző témára, szerintem egy szakmunkást jobban elfogad a társadalom, mint egy (pár kivétellel) nem műszaki diplomást.
Hát nem tudom
De amúgy te milyen egészségügyis vagy?
Ápoló?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!