Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » A dolgos közmunkás férfiak...

A dolgos közmunkás férfiak miért nem jöhetnének össze doktornőkkel ha tényleg csak a szerelem számit?

Figyelt kérdés
2020. júl. 19. 10:12
1 2 3
 11/29 anonim válasza:

Hatalmas zöld pacsi a 10-esnek!

27F

2020. júl. 19. 11:38
 12/29 anonim válasza:
Összejöhet. Én mondjuk nem közmunkás vagyok, de fizikai dolgozó és volt doktornő párom 3-4 évig. Aztán jogász is volt szintén annyi ideig.
2020. júl. 19. 14:14
 13/29 anonim válasza:

Most nézzetek primitívnek de egyáltalán nem értem a munka miért lenne befolyásoló tényező

Én emberség alapján választok párt,szerintem egy kapcsolat akkor működik ha hasonlóak személyiségre és értékrendre az adott tagjaink

Ha hasonló személyiségük van és szeretik egymást illetve külsőleg is mindkettő vonzódik a másikhoz akkor abból szerintem boldog kapcsolat lesz és mindegy mi a munkája

2020. júl. 20. 02:55
 14/29 anonim válasza:
1-es ne általánosíts, én is gyárban dolgozom, de egyáltalán nem tartom hülyének azokat akik egyetemre járnak.
2020. júl. 20. 04:45
 15/29 anonim válasza:
Nagyon okosok itt egyesek, de azt sem tudják, mit jelent az, hogy jözmunkás. Nos, ezzel a munkanélkülieket büntetik, hogy legyen egy széles réteg, akiket minimálbér alatt lehet dolgoztatni, kb ingyen. Igen, ez undorító (az állam részéről), de anno mikor ezt bevezették, ti birkék biztos boldogan tapsikoltatok, hogy végre munkára lesznek fogva a segélyezettek is...Na, most bárki juthat erre a sorsra, akár diplomás, akár szakmát végzett ember. A szetencse az, hogy nem létezik olyan, hogy valaki eleve közmunkás. Ez a megbélyegző életforma szerencsére max pár hónapig tart . És a legtöbb "közmunkásnak" azért van normális végzettsége. Ne keverjük az átmenetileg közmunkán dolgozó egyébként normális embert a szakadt lumpen prolival. Ostoba általánosítás.
2020. júl. 20. 10:46
 16/29 anonim válasza:

14-es: te a kevés értelmes ember közé tartozol, de ha az itteni válaszok többségét nézed, a legtöbb ember szerint a gyári dolgozó meg a diplomát két teljesen különbözö faj!

Az általánosításnak van valamennyi alapja, de kategórikusan két csoportra osztani az embereket a munkájuk alapján nem túl értelmes dolog.

Nekem az lenne a fontos, hogy a másikkal legyenek közös beszédtémák, hobbik, hasonló világnézet, életszemlélet legyen közünk, illetve mindketten a saját megélhetésünket (nagyjából azonos szinten) meg tudjuk a saját jövedelmünkböl oldani, és valamennyit mindketten tudjunk tartalékolni vészhelyzetre.

2020. júl. 20. 14:30
 17/29 anonim válasza:

Nekem diplomás végzettségem van és ácsként dolgozom mert Németországban a legtöbb okj szakma többet fizet mint a diplomás szakma

Ácsként többet keresek mint elitegyetem végzettséggel tenném

Na most ilyenkor mi van? :D

2020. júl. 20. 14:39
 18/29 anonim válasza:
17: megáll a process a diplomásoknál :D
2020. júl. 20. 15:01
 19/29 anonim válasza:

17-es: NEM a fizetés a lényeg, hanem az ember meg az értelmi szintje!

Öszintén szólva számomra hiába vagy diplomás meg hiába keresel sokat, nem jönnél szóba, mert éppen a lényeget nem veszed észre.

2020. júl. 20. 15:04
 20/29 anonim válasza:

Na igen, pontosan ezért nem jövök össze nem diplomással, ahogy ezek itt megnyilvánultak. Ha szóba kerül a diploma, egyből a fizetésükkel kezdenek hencegni és próbálják lealázni a diplomást. Visszataszító.

Egészségügyben dolgozom, nyilván nem a pénz miatt, hanem mert érdekel a biológia és az emberek. Diplomással erről el lehet beszélgetni, szakmunkás nem lát tovább a keresetnél. A nyitottság teljes hiánya és az óvodásszintű versengési kényszer minősíti ezeket, nem a fizetés.

2020. júl. 20. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!