Engem zavar egyedül ha mindent a srác akar fizetni a randin?
Van egy ismerősöm interneten és játszottunk, fogadásra.
Majd mikor megnyerte kibökte hogy menjek akkor el vele egy randira.
Ez teljesen okés mert bírom, csak mondta hogy elmehetnénk kajálni meg mozizni
Amit, mindent.. ő állna.
És ez engem teljesen lesújtott.
Mikor a mozijegyet írta meg mondta hogy vesz kólát is ha szeretnék az tök rendes volt aranyos.. de már azt is soknak tartom. Nem szeretem ha nagyon költekeznek rám, főleg az aki tetszik..
Lányok többségében elvárják hogy ilyeneket, olyanokat fizessen a srác aki elhívta őket.. de mit tegyek ha én pont hogy kellemetlenül érezném magamat tőle? Mert a jegy még oké, de hogy minden mást is? .-.
Vagy akkor csak az italt, popcornt.. nem tudom.
Mondjam meg neki finoman, vagy fogadjam el és kész? :/
Lehetőleg férfi egyedektől szeretnék válaszokat kapni, mi a véleményetek arról ha egy lány a randin elutasítja azt ha mindent a srác akarna állni?
Köszöntem előre is!
Hú, de emlékszem még arra, amikor az egyetem első évében (2005-ben) egy srác meghívott fagyizni. Sima, kétgombócos, tölcséres fagyira kell gondolni, nem valami hiper-szuper kehely, vagy ilyesmi. Mai áron mondjuk 5-600,- Ft.
Erre, amikor végül nem jöttünk össze, a fejemhez vágta, hogy én milyen jogon hagytam, hogy ő fizessen nekem, ha nem akarok tőle semmit? Hát, nehéz elmondani, mennyire megalázva éreztem magam. Eleve: beárazott engem két gombóc fagyi árára? Hisz, még az útszélik is "drágábbak" ennél! És bocsi, de én meg nem az a fajta vagyok, akit bármennyiért megvesznek.
Hozzávágtam egy - mai értéken - kb. ezer forintnak megfelelő összeget, és faképnél hagytam. Azóta nem engedem, hogy első találkozáskor bárki bármit fizessen nekem.
Engem is zavarna, ezért nem is fizetek mindent ;)
Problem solved
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!