Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Engem zavar egyedül ha mindent...

Engem zavar egyedül ha mindent a srác akar fizetni a randin?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm interneten és játszottunk, fogadásra.

Majd mikor megnyerte kibökte hogy menjek akkor el vele egy randira.

Ez teljesen okés mert bírom, csak mondta hogy elmehetnénk kajálni meg mozizni

Amit, mindent.. ő állna.

És ez engem teljesen lesújtott.

Mikor a mozijegyet írta meg mondta hogy vesz kólát is ha szeretnék az tök rendes volt aranyos.. de már azt is soknak tartom. Nem szeretem ha nagyon költekeznek rám, főleg az aki tetszik..

Lányok többségében elvárják hogy ilyeneket, olyanokat fizessen a srác aki elhívta őket.. de mit tegyek ha én pont hogy kellemetlenül érezném magamat tőle? Mert a jegy még oké, de hogy minden mást is? .-.

Vagy akkor csak az italt, popcornt.. nem tudom.

Mondjam meg neki finoman, vagy fogadjam el és kész? :/

Lehetőleg férfi egyedektől szeretnék válaszokat kapni, mi a véleményetek arról ha egy lány a randin elutasítja azt ha mindent a srác akarna állni?

Köszöntem előre is!

#Randi, haver, kifizetni, meghívni, meghívott
2020. júl. 17. 16:38
1 2
 11/16 anonim válasza:
Egyébként kiegyeznék azzal, hogy semmit se fizessen nekem, csak ne hívjon úgy, hogy a "nőm"...
2020. júl. 17. 19:00
 12/16 anonim válasza:

Hú, de emlékszem még arra, amikor az egyetem első évében (2005-ben) egy srác meghívott fagyizni. Sima, kétgombócos, tölcséres fagyira kell gondolni, nem valami hiper-szuper kehely, vagy ilyesmi. Mai áron mondjuk 5-600,- Ft.

Erre, amikor végül nem jöttünk össze, a fejemhez vágta, hogy én milyen jogon hagytam, hogy ő fizessen nekem, ha nem akarok tőle semmit? Hát, nehéz elmondani, mennyire megalázva éreztem magam. Eleve: beárazott engem két gombóc fagyi árára? Hisz, még az útszélik is "drágábbak" ennél! És bocsi, de én meg nem az a fajta vagyok, akit bármennyiért megvesznek.

Hozzávágtam egy - mai értéken - kb. ezer forintnak megfelelő összeget, és faképnél hagytam. Azóta nem engedem, hogy első találkozáskor bárki bármit fizessen nekem.

2020. júl. 17. 19:06
 13/16 anonim válasza:
Én felszoktam ajánlani,hogy felezzük.Szerintem többség értékeli.Bár volt olyan akinél letudtam olvasni,hogy kellemetlenül érintette.Mennyire konzervatív a srác?Szerintem ezzen a kérdésen ajánlott elgondolkodni.Viszont az lenne a legjobb opciód esetbe,hogy még randi előtt elmondod,hogy te felezni szeretnél.Bár nem értem miért pont moziba mentek első randira,ott nem igazán lehet beszélgetni,tehát megismerni egymást.
2020. júl. 17. 19:47
 14/16 anonim válasza:
2# Nem kellett. Gondolom senki sem tartott géppisztolyt a tarkódhoz
2020. júl. 18. 10:42
 15/16 anonim válasza:
Szerintem alap ha a férfi fizet én is így tettem de volt mikor mondta hogy tisztában van vele hogy nem a fáról szedem a pénzt így volt amit ő ált amivel szerintem semmi baj sincs sőt . Pozitív mert jelzi hogy nem élősködő .
2020. júl. 18. 14:46
 16/16 anonim válasza:

Engem is zavarna, ezért nem is fizetek mindent ;)

Problem solved

F

2020. júl. 19. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!