Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hogy magyarázzam el a barátnői...

Hogy magyarázzam el a barátnőimnek, hogy nem kell senki?

Figyelt kérdés
Mindegyik barátnőm próbál pasit keresni nekem. Tény, hogy helyes srácokat mutatnak, de engem akkor sem érdekel egyik sem. A legutóbb is durván kihasználtak, és most nulla az önbizalmam ilyen téren. Egyszerűen nem akarok kapcsolatban lenni, mert nem vagyok megelégedve magammal. De a barátnőim nem értik meg. 18L
2020. júl. 11. 20:24
 1/2 anonim válasza:
Kedves kérdező! Velem is volt sokszor ilyen, amíg bele nem szerettem valakibe. Én is mindig mondtam nekik, hogy nem kell senki, jól elvagyok, de nem hagytak föl a keresgéléssel. Igazából, ha nem értik ezt meg csak úgy, ha simán mondod szerintem mondd azt, hogy ugye most nincs annyi önbizalmad és, ha igazán szeretnek téged el kell ezt fogadniuk, de szólni fogsz ha szeretnél pasizni. remélem tudtam valamennyit segíteni(:
2020. júl. 11. 20:37
 2/2 anonim válasza:
Ahogy az előbb leírtad kedves Kérdező. Amúgy kihasználtak, akkor azok b*sszák meg magukat, ennyi, nehéz mondani, de ne vedd magadra. Kell az önbizalom, ez esetben beszélgess el magaddal, hogy ki vagy, mit érsz, mi a múltad, mik az erősségeid, hátrányaid, érted, mintha magaddal randiznál. Ha megismered magad és tudod min változtatnál, akkor nyert ügyed van, mert egyre jobban megszereted magad és lesz egy kellő önbizalmad. Remélem ez a tipp segített és legközelebb óvatosabban válassz párt magadnak. Ja, meg még egy jó tanács: amint idősödsz, egyre kevesebb kihasználós srác lesz, mert már komolyodnak
2020. júl. 11. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!