Szerintetek se szeret senki? A barátnőim elkerülnek, néha kicsúfolnak.
Rockira(Roki-tánc)járok és 4 barátnőm is. Ők legtöbbször egy helyre tömörülnek, és beszélgetnek. Ha odaülök hozzájuk, akkor elülnek, és csúfolnak/kinevetnek.Nemrég jött 1 új lány, őt is ismertem eleve.Ő nem nevettet ki és csúfolt, kedves volt velem. Azt hittem hogy a barátom, de másnap kiderült hogy nem.Kerámia szakköre mentünk, és csak 10 ember mehet először be. Én a lány (a rockis) és még két másik lány voltunk az elsők. Együtt ebédeltünk mi négyen és megmondtam nekik, hogy én is megyek egy táborba (nekünk most adtak papírt, hogy jelentkezzünk nyári táborra) és elkezdték, hogy ne menjek, mert nem akarnak fürdőruhában látni, sőt nem is akarnak látni. Itt kezdődött az egész.Aztán felmentünk a szakkör elé, és megvártuk a tanárt. A lánynak (rockis) volt az osztályfőnöke az ügyeletes tanár. Ezért persze őt kérdezte meg a tanár, hogy ki volt az első 10 ember.
Elkezdte sorolni, és engem direkt kihagyott. Aztán nem is tudtam a következő körben bemenni, mert mennem kellett gitárra. Szerintetek egyáltalán szeret engem valaki? (Ja és a négy ember közül ketten ugyanabba az osztályba jártak (a rockis is) és én voltam ott meg az egyik "legjobb" barátnőm, de mégis csúfoltak.....)
Jól sejtem, hogy kamaszlány vagy?
Nyugodj meg, az, hogy 4-5 lány undok veled, nem jelenti, hogy senki sem szeret. Szerintem te is fel tudsz sorolni kapásból másik 4-5 embert, aki meg szeret téged :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!