Szeged környékéről jó pasi, tanult, intelligens, korban hozzám illő? 25 éves leszek nemsokára, jöhetnek privik is. Párkapcsolat!
Figyelt kérdés
2020. júl. 8. 20:41
11/16 anonim válasza:
Jajj a szokásos megkeseredett ember. Rögtön azzal vágsz vissza, hogy szín ötös voltál középsuliban? És amúgy ez bárkit is érdekel?
Ez nem jelent semmit a személyiséged szempontjából, mégis ezt tartod a legfontosabbnak, amit ki kellett egy "visszaszólásban" emelned? Amit utoljára írtál, na pont az az érdekes, ami te vagy. Nem ez a szín ötös tanuló voltam 10 évvel ezelőtt. Jujj, de egyedi vagy ezzel.
2020. júl. 8. 23:06
12/16 anonim válasza:
Érdekes, hogy szín ötös voltál középiskolában (amivel persze rögtön fel is vágsz) meg diplomád is van, de egy ikes igét nem tudsz helyesen leírni...
Tudom, biztos csak siettél.
2020. júl. 9. 06:52
13/16 anonim válasza:
Ha nem erőlteted görcsösen ezt a párkapcsolat dolgot, akkor talizzunk :)
2020. júl. 10. 00:07
14/16 anonim válasza:
Pontosan. Onnan hogy nem vagy bomba nő, már nem is érdekelsz. Egyébként arrogáns, bunkó, beképzelt, #nőkegyenjogúakaférfiakkalvagyerősebbekisnáluk vagy. Ki a szart érdekelnél így???
2020. júl. 10. 14:34
15/16 anonim válasza:
Diplomám sincs , a helyes írással is gondjaim vannak , havi 200.000 bol elek , intelligens sem vagyok , nincs sok barátom , hallgatag vagyok , nem vagyok szegedi , de szeretem a természetet és kertészkedni is szeretek ! Ha lenne biciklim még biciklizni is elmennék . . .
2020. júl. 10. 16:51
16/16 anonim válasza:
Gyakori kérdéseken párt keresni, ne már. Ennél már a társkeresők is jobbak.
2020. szept. 19. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!