Mit ajánlanátok egy 25 éves férfi számára Valentin napra?
Párommal ez az első közös Valentin napunk, 4 hónapja vagyunk együtt. Alapvetően nem romantikus típus, de úgy vettem észre, a szerelmesek napja kedvére van. Mit tudnátok ajánlani, milyen egyedi ötletek vannak? Valamilyen különleges ajándékra gondoltam, ami nem feltétlenül a túlzott romantikus, giccses történet felé hajaz.
Előre is köszönöm a válaszokat!
23L
Mindenféleképpen valami olyat adj neki, ami kettőtökről szól.
Én pl jobban szeretem azokat az ajándékokat amiket lehet használni, így az én párom meglepett tavaly egy párnával, amin a közös képünk van.
De nem feltétlen kell drága és kézzel fogható ajándékot adni. Találj ki programokat akár otthonra, amit szerettek közösen csinálni. Süss és főzz neki. Kényeztesd ;)
Nekünk ez lesz a negyedik Valentin napunk. Valószínűleg fürdőbe megyünk, meg vacsorázni valahova. (Már együtt élünk 3 éve, szóval a főzés/sütés mindennapos dolog nekem)
22N 24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!