Az miért felszínes ha nekem általában a jó pasik tetszenek?
Nem értem azokat akik ezt mondják, ők olyannal vannak akiktől undorodnak, nem jön be nekik?
Most éppen egy vékonyka igénytelen pasi küldött el a picsába mert gyorsan leráztam, hiszen sokkal jobb férfiakkal beszélgetek.
Engem nem érdekel az sem ha nagyon szegény, az sem ha wc szerelő vagy ilyesmi, de nézzen ki úgy hogy megindítsa a fantáziámat.
Különben ha nem tetszik, akkor hogy izguljak fel rá pl? Egyenlő a pocsék szexuális élettel.
És ezek a férfiak pl miért nem edzik ki magukat ahelyett hogy a nőket szidják hogy nem döglenek értük?
Igazad van, legyen jóképű és legalább 20 cm-es farka...én is erre indulok be.
21/L
Ha mellette vannak személyiségbeli elvárásaid is, akkor nem vagy felszínes.
Az csak természetes, hogy senki sem akar olyannal összejönni, akihez nem vonzódik szexuálisan!
Ez teljesen rendben van. Persze, hogy más, belső értékek is fontosak, de azokat csak később ismerjük meg. A külső adottságok azok, amiket először látunk.
72N
A felszínesség nem egyenlő a jól kinéző férfit választani akarással.
Amúgy miért baj a felszínesség? Mit számítanak a belső értékek, 1-2, maximum 2-3 év alatt a legtöbben úgyis elhasználják egymást és újabb "virágra" szállnak meg kalandozásba kezdenek. Persze mindenki arról papol, hogy ő bizony nem felszínes, mintha egy életre választanánk párt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!