Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ismerkednél olyannal, mint én?

Ismerkednél olyannal, mint én?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ez egy névtelen oldal, ezért ide le merek írni bármit.

Arra gondolok hogy ha pl tinderen ezeket amiket írni fogok, kiírom a leírásomba, alig like-olna valaki :/

Szeretnék egy párt. Pánszexuális vagyok. Inkább a feminin jegyek vonzanak, fiúkban is.( Én is szeretek magamon sok feminin dolgot.)

De ez nem jelenti azt hogy a nagyon feminin lányok vonzanának, sőt!

Ami nagyon bejön külsőben:

- Vans cipők,

- fekete skinny farmer

- harisnya

- testhezálló garbók vagy kivágott vállú felsők

- balerinacipő

Lábfétises vagyok egyébként, de nem csak a lábfej hanem az egész láb (leg) nagyon bejön 🤩

Bejön a goth, emo, grunge stílus is nagyon.

Személyiségben azok jönnek be akik hozzám hasonlók, lehet velük együtt szenvedni az élet dolgain, megbeszélni ezeket, tervezgetni, agyalni hogy ki mit mikor miért csinál. 😄

Liberális beállítottságú vagyok természetesen, de nem szélsőségesen. Nem szeretem a Magyarországon jelenleg fennálló rendszert.

Szeretem az alter meme szubkultúrát és szívesen játszom pc-n.

Mint már írtam szeretek/szeretnék bizonyos dolgokban feminin lenni külsőleg és belsőleg is. Szerintem genderfluid vagyok, de az is lehet hogy transz.

22/F

2020. jún. 20. 20:00
1 2 3
 21/29 anonim válasza:

Kérdező: Nálam sem a BDSM a lényeg, meg a fájdalom (nálam sincs ilyen hajlam) hanem maga a szituáció (!), maga az hogy dominál egy lazább srác/lány, az alárendeltségi viszony,ahogy lenéz. Tehát ehhez nekem a kisugárzása a döntő, nem CSAK a kinézet vagy stílus. Teszem azt, ha félénk az illető, akkor max jót beszélgetünk ;-)

Vicces,hogy élőben ismeretlenekkel ez is könnyeben megy, mármint az ismerkedés még a mainstream helyeken is....

Online téren vagy megvetnek, kinevetnek vagy kamu van, de látod egy Vans-es csaj írt is rád, ja nekem is van Vans, de most nem játszom:)

2020. jún. 20. 21:51
 22/29 A kérdező kommentje:
4-es már írtam ;)
2020. jún. 20. 21:52
 23/29 anonim válasza:

A titkos vágyak azért titkos vágyak, mert nem tartoznak másra, nem tudtad? :)

Mellesleg, ezek többnyire olyanok, amiken az ember elgondolkodik, de a valóságban nem tenné meg, mert nincs gyomra hozzá. Pl. A lábfetisizmussal nem tudom mi van, de elég nagy divat lett... sajnos.

2020. jún. 21. 04:10
 24/29 anonim válasza:
Szerintem: szerencsére.
2020. jún. 21. 08:38
 25/29 anonim válasza:
Igazából megvalva , a fetisisztáknál legalább olyannyira undorító a nyers és öncélú szexualitás. Azaz mi nem a szervünkkel akarunk avászkodni más testüregében. Miért freak az ha nekünk a láb és cipő, esetleg a zokni jön be. Voltam a fiúval/lánnyal nincs baj a szexszel, de a láb jobban felizgat, ennyi. Kérdező vágya is ugyúgy elfogadható.....Én beszédszinten is szeretnék egy ilyen közösséget létrehozni és akkor nem kell konfrontálódni a féstisisztákkal:-P Na ez irónikus volt. Én is inkább nyalok egy vans cipőt minthogy megdugjak valakit......legalább több testüreg jut a monoszexuálisoknak :))))
2020. jún. 21. 11:27
 26/29 anonim válasza:
Nekem nem írtál vissza, kérdező. 😔
2020. jún. 21. 14:53
 27/29 anonim válasza:
26-os: nem jött be a Vansed neki? ha te vagy az a lány.
2020. jún. 21. 15:07
 28/29 anonim válasza:
Nem, nem az vagyok. 😊
2020. jún. 21. 18:03
 29/29 anonim válasza:

Nem.

Ha te kérdezed, hogy ismerkedne-e valaki olyannal mint te, majd negatív, de őszinte válaszokat kapsz, akkor egy fafej vagy akinek kezeltetni kellene az érzéseit. Ez olyan, mintha kiállnál egy forgalmas utcára azzal a táblával a nyakadban, hogy "POFOZZATOK LÉGYSZI!", majd mikor valaki isteniesen orron b..szna még te kapnád fela vizet, hogy miért ütöget.

Röviden: Ne tegyél fel kényes kérdést, ha hisztis vagy.

2020. jún. 22. 18:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!