Ismerkednél olyannal, mint én?
Sziasztok!
Ez egy névtelen oldal, ezért ide le merek írni bármit.
Arra gondolok hogy ha pl tinderen ezeket amiket írni fogok, kiírom a leírásomba, alig like-olna valaki :/
Szeretnék egy párt. Pánszexuális vagyok. Inkább a feminin jegyek vonzanak, fiúkban is.( Én is szeretek magamon sok feminin dolgot.)
De ez nem jelenti azt hogy a nagyon feminin lányok vonzanának, sőt!
Ami nagyon bejön külsőben:
- Vans cipők,
- fekete skinny farmer
- harisnya
- testhezálló garbók vagy kivágott vállú felsők
- balerinacipő
Lábfétises vagyok egyébként, de nem csak a lábfej hanem az egész láb (leg) nagyon bejön 🤩
Bejön a goth, emo, grunge stílus is nagyon.
Személyiségben azok jönnek be akik hozzám hasonlók, lehet velük együtt szenvedni az élet dolgain, megbeszélni ezeket, tervezgetni, agyalni hogy ki mit mikor miért csinál. 😄
Liberális beállítottságú vagyok természetesen, de nem szélsőségesen. Nem szeretem a Magyarországon jelenleg fennálló rendszert.
Szeretem az alter meme szubkultúrát és szívesen játszom pc-n.
Mint már írtam szeretek/szeretnék bizonyos dolgokban feminin lenni külsőleg és belsőleg is. Szerintem genderfluid vagyok, de az is lehet hogy transz.
22/F
Kérdező: Nálam sem a BDSM a lényeg, meg a fájdalom (nálam sincs ilyen hajlam) hanem maga a szituáció (!), maga az hogy dominál egy lazább srác/lány, az alárendeltségi viszony,ahogy lenéz. Tehát ehhez nekem a kisugárzása a döntő, nem CSAK a kinézet vagy stílus. Teszem azt, ha félénk az illető, akkor max jót beszélgetünk ;-)
Vicces,hogy élőben ismeretlenekkel ez is könnyeben megy, mármint az ismerkedés még a mainstream helyeken is....
Online téren vagy megvetnek, kinevetnek vagy kamu van, de látod egy Vans-es csaj írt is rád, ja nekem is van Vans, de most nem játszom:)
A titkos vágyak azért titkos vágyak, mert nem tartoznak másra, nem tudtad? :)
Mellesleg, ezek többnyire olyanok, amiken az ember elgondolkodik, de a valóságban nem tenné meg, mert nincs gyomra hozzá. Pl. A lábfetisizmussal nem tudom mi van, de elég nagy divat lett... sajnos.
Nem.
Ha te kérdezed, hogy ismerkedne-e valaki olyannal mint te, majd negatív, de őszinte válaszokat kapsz, akkor egy fafej vagy akinek kezeltetni kellene az érzéseit. Ez olyan, mintha kiállnál egy forgalmas utcára azzal a táblával a nyakadban, hogy "POFOZZATOK LÉGYSZI!", majd mikor valaki isteniesen orron b..szna még te kapnád fela vizet, hogy miért ütöget.
Röviden: Ne tegyél fel kényes kérdést, ha hisztis vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!