Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ismerkednél olyannal, mint én?

Ismerkednél olyannal, mint én?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ez egy névtelen oldal, ezért ide le merek írni bármit.

Arra gondolok hogy ha pl tinderen ezeket amiket írni fogok, kiírom a leírásomba, alig like-olna valaki :/

Szeretnék egy párt. Pánszexuális vagyok. Inkább a feminin jegyek vonzanak, fiúkban is.( Én is szeretek magamon sok feminin dolgot.)

De ez nem jelenti azt hogy a nagyon feminin lányok vonzanának, sőt!

Ami nagyon bejön külsőben:

- Vans cipők,

- fekete skinny farmer

- harisnya

- testhezálló garbók vagy kivágott vállú felsők

- balerinacipő

Lábfétises vagyok egyébként, de nem csak a lábfej hanem az egész láb (leg) nagyon bejön 🤩

Bejön a goth, emo, grunge stílus is nagyon.

Személyiségben azok jönnek be akik hozzám hasonlók, lehet velük együtt szenvedni az élet dolgain, megbeszélni ezeket, tervezgetni, agyalni hogy ki mit mikor miért csinál. 😄

Liberális beállítottságú vagyok természetesen, de nem szélsőségesen. Nem szeretem a Magyarországon jelenleg fennálló rendszert.

Szeretem az alter meme szubkultúrát és szívesen játszom pc-n.

Mint már írtam szeretek/szeretnék bizonyos dolgokban feminin lenni külsőleg és belsőleg is. Szerintem genderfluid vagyok, de az is lehet hogy transz.

22/F

2020. jún. 20. 20:00
1 2 3
 11/29 anonim válasza:
Nem.
2020. jún. 20. 21:20
 12/29 A kérdező kommentje:
4-es válaszoló, írj privit. :)) Írnék én is, de akkor neked nem mutatja sehogy, hogy azt a kérdező írta, így nem lehetsz benne biztos hogy én vagyok.
2020. jún. 20. 21:21
 13/29 anonim válasza:
Kérdező: Teljesen jogos az észrevételed, az a baj prűd a társadalom és ítélkező, klisé kijelentés, de igaz.
2020. jún. 20. 21:22
 14/29 A kérdező kommentje:

9-es, nehéz az iróniából kihámozni a lényeget :D

De igen, valahogy ez így van nálam is, hogy vannak ilyen cizellált részletek, maga a fétisek világa is arról szól hogy valami meglepő, nem kifejezetten szexuális dolog az ami felizgat.

Fejtsd ki amit gondoltál.

2020. jún. 20. 21:23
 15/29 A kérdező kommentje:
Amúgy pillanatnyilag nem mutatja senkinél a százalékot és fel/lepontozni sem lehet. Nálatok is így van?
2020. jún. 20. 21:24
 16/29 anonim válasza:
mert ez az ismerkedés kategória, kérdező. itt nem lehet értékelni a válaszokat.
2020. jún. 20. 21:25
 17/29 anonim válasza:

Kérdező: Igen, iróniának hangozhat ahogy fogalmazom (sajnos, nem sajnos, ilyen a személyiségem), de nekem is hasonló a becsípődésem, mint Neked. Csak laikusoknak próbáltam dekódolni, mit érezhetsz, de lehet nem jött úgy át, akkor 1000 sorry.

Nálam ugyan ez van. Bizonyos kombo engem is felizgat, bár nem akarok offolni, mert ez a disztingvált társkereső szekció, nem fétis-szexuális:-P. De engem kifejezetten izgat a Vans/Converse vagy sneaker dominancia vonal. Illetve maga ez a dark vonal IS! DE nyugi nem lennék az eseted:) Csak a pánszexualitásoddal és a fétisvonaladdal vagyok teljesen empatikus . Én is Pán/Demi fétis vonalon mozgom. Csak kicsit hypeolni próbáltalak, nem ironizálni :) Szurkolok a 4-essel, találd meg kb amit keresel, ha nem is 100%-ban, szóval hajrá!

2020. jún. 20. 21:33
 18/29 anonim válasza:
4-es vagyok. írtam a kérdezőnek privit, de még nem válaszolt, pedig azóta kommentet is írt a kérdéséhez... hm, esetleg meg kéne említenem, hogy 2 pár Vans cipőm is van? :P
2020. jún. 20. 21:45
 19/29 A kérdező kommentje:

Okés, értelek, tök jó amúgy a gondolkodásod.

Nekem a taposás nem jön be, vagy bár még nem próbáltam :D Maximum cipő nélkül, a fájdalomra nem izgulok :S

2020. jún. 20. 21:46
 20/29 anonim válasza:
4-es: Ó, Királynője vagy; vagy ha nem, ezt is becsülje meg :-DDD
2020. jún. 20. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!